Zakochana Jane

Becoming Jane
2007
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 47005
5,7 9 krytyków
Zakochana Jane
powrót do forum filmu Zakochana Jane

wygrany bilet

ocenił(a) film na 8

Hej:) słuchajcie wygrałam bilet (po raz pierwszy coś wygrałam) i bardzo sie ciesze :P ale chciałabym spytać kto wygrał bilet w Częstochowie ..proszę o odp:)

Cheyennee

Cześć, ja również straszne się ciesze że zostałem laureatem tego konkursu(Częstochowa):D. Mam nadzieje że zaspokoiłem Twoją ciekawość.

Cheyennee

ja tez w Czewie mam wejsciowke ale waham sie czy isc;) za 2h seans

ocenił(a) film na 10
Cheyennee

Mnie się udało zdobyć bilet w Kinie Wolność:D I się ciesze z tego że poszłam bo warto było pójśc na wspaniały film (krótka recenzja pare pozycji wyżej;). Pozdrawiam:)

Cheyennee

jednak skusilem sie na eskapade do kina i w ramach rewanzu za weisciowke pare slow o samym obrazie poczynie. Posedlem w sumie z ciekawosci jak wypadnie Zakochana... w porownaniu z Dumą(ta z Keira). Musze powiedziec ze DiU podobala mi sie bardziej. lepsze zdjęcia,montaż no i muzyka ktora była rewelacyjna.W tych przymiotach DiU przewyższa moim zdaniem ZJ. Jesli bym mial wybrac miedzy Keira a Anne,wybieram Anne za kreacje. Co do aktorstwa postawilbym je na rowni gdyz w obu filmach aktorzy pierwszego, drugiego i dalszego planu spisali sie znakomicie.Jedynie co mnie raziło to kłujące momentami niedoskonałosci Anne Hatheway w angielskim akcencie i nie udalo sie pozbyc tego nowojorskiego, ale tu juz czepiam sie szczegółów;)) Pozdsumowujac Zachochana Jane jak dla mnie 7/10(normalnie bym dal 6 ale za końcówkę ktora mi przypadla do gustu oczko wiecej;))

ocenił(a) film na 8
Dogmatyk

Zgadzam sie. Moim zdaniem Duma była lepsza jednak Zakochana też nie jest zła... :) Jestem zachwycona grą Jamesa McAvoya i Maggie Smith. Jednak do kitu była muzyka ....