Film urzekl mnie niesamowicie i polecam kazdemu obejrzenie go. Wspaniała historia milosci wzbogacona swietnie nakreconymi krajobrazami letniego Ontario w ktorej rezyserowi bardzo dobrze udolo sie przelac na tasme filmowa emocje i uczucia jakie towarzysza bohatera. Jak dla mnie piekna historia wspaniale odzwierciedlajaca i obrazujace zakochanie w tym naszym realnym swiecie, zobaczcie chocby na wyglad zewnetrzny Camill w drugiej czesci filmu kiedy to Sailas zaczyna powoli cos do niej czuc, jest wyjatkowa i czy nie tak jest w prawdziwym zyciu? To tylko jeden przyklad takiego odzwierciedlenia czy raczej filmowej metafory kto obejrzy pewnie zauważy wiecej. Poza tym film ma niesamowita atmosfere. WARTO DZIS OGLADAC TAKIE FILMY I WIERZYC W TRESCI W NICH ZAWARTE, WARTO BO DOBRZE WIECIE JAKI JEST SWIAT W OKOL NAS LICZY SIE WLADZA, KASA, SEKS ITD A LUDZIE KTORZY WIERZA JESZCZE W MILOSC DOBRO ITD SA WYKORZYSTYWANI I WYSTAWIANI NA POSMIEWISKO TYLKO CO DAJE TO PRAWDZIWE SCZESCIE, TO NAPRAWDE PRAWDZIWE SCZESCIE? NIECH SOBIE KAZDY SAM ODPOWIE... Jeszcze raz polecam kazdemu ten film i piosenke Sylwi Grzeszczak - Bajka, pasuje do niego idealnie.
Pięknie to napisałeś. Nic więcej nie pozostaję mi tu dodać. Również ten film polecam. Nie jest to żaden klasyk, ale bardzo wzruszający film o takiej bajkowej, praktycznie nie realnej miłości.
Bajkowej moze i tak ale czy nie realnej? kazdy moze sobie stworzyc taka bajke w swoim realnym zyciu wystarczy tylko zeby spotkac te druga osobe ktora bedzie miala podobne cele i marzenia choc o nia jest bardzo ciezko bo wielu jest oszustow ale coz tylko wiara i pozostanie soba pozwoli nam ja spotkac.