Ale skąd ta ocena?! Człowieku czy ty umiesz oceniać filmy? Jeden wątek, który się nie spodobał i cała reszta do dupy, nie?! A co do miłości wśród wilków: Wilki mogą kochać! Są ssakami na tyle rozwiniętymi, że mogą, lecz bardzo rzadko zdarza się, że kochają przedstawiciela własnej rasy (lub tym bardziej zwierzynę). Tylko że one sobie tego nie uświadamiają. Odczuwają niesamowite przywiązanie do kogoś po ludzku nazywanym miłością. Ale jeżeli ci się to nie podoba to już się boję patrzeć na twoje oceny innych filmów animowanych z udziałem zwierząt, gdyż 90% takich filmów posiada wątek miłosny. Żal, żal i jeszcze raz żal! Po prostu żal do sześcianu! Żal mi CIEBIE!
ludzie czy wy wszystko bierzecie dosłownie, ehh... ręce opadają. Nie chodzi tu o miłość między wilkami, lecz o ogólne znaczenie miłości, że jest to siła, która przezwycięża wszystko ;)
Równie dobrze oscar_4 mogłeś uczepić się tego że wilki w ogóle w tej bajce mówią - "wilki mówiące ludzkim głosem? Dlaczego nie, dzieciaki wszystko przełkną."
PS
Sorki że odświeżam tematy, ale nie mogę patrzeć na tak durne komentarze ;)