Zakochany wilczek 3D

Alpha and Omega
2010
6,2 8,7 tys. ocen
6,2 10 1 8723
Zakochany wilczek 3D
powrót do forum filmu Zakochany wilczek 3D

Co dalej?

ocenił(a) film na 8

Wie ktoś może czy będzie kontynuacja, no bo tak, film może do naj ambitniejszych nie należy
lecz ogląda się przyjemnie. Wydaje mi się, że powinni coś pomyśleć. A wy co sądzicie?

ocenił(a) film na 10
michael18

no myślę że w 2012 lecz wątpię

ocenił(a) film na 8
szymon1999

2013, gdzieś ostatnio wyczytałem, bo robią teraz inny film, ale nie jestem do końca pewien.

ocenił(a) film na 10
michael18

nie no ja nie wytrzymam!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
szymon1999

Przynajmniej już potwierdzili kontynuacje :)

ocenił(a) film na 10
michael18

no jeden + ale - że w 2013 roku dopiero! -- - - - - - - - - - -- -

ocenił(a) film na 8
szymon1999

Mają dżo czasu może zrobią dobry sequel, zresztą sporo sequeli filmów animowanych wychodzi co 3-4 lata.

użytkownik usunięty
michael18

No właśnie!!!!!! :O
Ja odfajkuję jak zapowiedzą premierę!!!
Ostatnio czekałem... nie pamiętam już ile dni, ale chyba były to ponad dwa miesiące, a ja odliczałem każdy z dni! A gdy wychodziłem z kina.... PUSTKA. Nagle zapomniałem że żyję, wszystko się skończyło i zamknęło w mojej głowie, która gotowała się od przemyśleń nad filmem. Dopiero na następny dzień poczułem się jako tako normalnie. Normalnie filmowy KAC!
A po tym... po tym się nie ocknę przez tydzień :D

Nie Ty jeden ^^'. Film potrafiłam oglądać już kilkakrotnie, raz zdarzyło mi się dzień po dniu. Może i anatomia nie jest rewelacyjna, ale coś jest w tej bajce. Może to moje zdanie, miłośniczki wilków- z racji tego, że praktycznie nie ma dobrych filmów/bajek na ich temat, prócz dokumentów, Zakochanego wilczka i Wolfs Rain.