Zakochany wilczek 3D

Alpha and Omega
2010
6,2 8,7 tys. ocen
6,2 10 1 8723
Zakochany wilczek 3D
powrót do forum filmu Zakochany wilczek 3D

A taki słaby :(. Żarty strasznie nieśmieszne i dziecinne, ogólnie film chyba wyłącznie dla dzieci. Nie
oglądałam w całości, mniej więcej do połowy, ale nie sądzę, by potem się poprawił. Wilki mocno
uczłowieczone, chodzą sobie na dwóch łapach. To obraza dla wilków, naprawdę. Niektóre z tych
wilków (w tym główni bohaterowie byli jeszcze jakoś wilczy, ale np. mama głównej bohaterki (nie
pamiętam imion) to jakaś parodia wilka.
A szkoda, bo to chyba jedyny film animowany z wilkami w roli głównej. Jeśli znacie jakieś inne, to
proszę o informację.

ocenił(a) film na 5
Chantoria

,,Balto" to bajka o wilko/psie

Ja uwielbiam wilki :) ale zawiodłam się na tym filmie.... No a szkoda :(

Ducha0246810

Też uwielbiam wilki i właśnie dlatego nie mogę strawić tego filmu- ośmiesza je.
Balto oglądałam bardzo dawno i niewiele pamiętam z fabuły, ale faktycznie był tam taki wilkopies :).

ocenił(a) film na 5
Chantoria

Wolf's rain i balto to bardzo fajne animacje ( tylko wolf's rain to dosyć krwawa animka)

ocenił(a) film na 5
AmberPL

a i jeszcze jest arashi no yonu ni ( wersja 3D jest głupia ale 2D to cudo :))

Chantoria

Masz więcej animacji: Wilk i Zając, Piotruś i Wilk, Księżniczka Mononoke, Wilcze Dzieci (ale tutaj główni bohaterowie to wilkołaki), Spice and Wolf. Druga część Balto jest cała o wilkach.

ocenił(a) film na 10
Chantoria

widze kolego ze BARDZO lubisz i STRASZNIE Ci staje pala na widok ''uczłowieczonych wilkow'' w takim razie nwm czemu ale w bajce Road Side Romeo psy maja palce jak u ludzi tutaj przynajmniej czegos takiego nie ma...

LazerBeamPL

Jestem dziewczyną, tak w ogóle, więc pała raczej mi nie może stawać, jeśli o to Ci chodziło.
Tego, o czym mówisz nie widziałam, więc nie mogę porównać.
I nie, BARDZO mi się nie podobają uczłowieczone wilki to jest STRASZNIE nienaturalne, uważam, że wilki mają znacznie więcej wdzięku stojąc na czterech łapach i zachowując się bardziej wilkowato.

ocenił(a) film na 6
Chantoria

Ja znam dużo filmów o wilkach: wolf's rain ( jak masz mniej niż 14 lat to lepiej tego nie oglądaj), balto, arashi no yonu ni ( lepiej obejżyj starą wersję), spice wolf, biały kieł, Wolves of the mist ( jest tylko po angielsku, ale mogę zrobić polski fandub na youtube jak twórca się zdodzi), white wolf with the blue eyes ( jak masz słabe nerwy to nie oglądaj) i cow of the wild ( liczne krwawe sceny), jest jescze black blood alliance i twilight spirits ale to komiksy.

Mary_PL

Nie wiecie jak sie nazywała bajka o wilkach co trzymały sie z ludźmi i tata wilk został przysypany przez lawine. Wilczyca popłynęła gdzies z ludzmi i został mały wilk i on chciał strasznie z nimi płynąć xD Wiem że jeden wilk byl szary a drugi rudy, a ten mały był czarmy XD Pomóżcie bo to bajka z dzieciństwa i mi zależy :D

Chantoria

Furry alert!