Zakochany wilczek 3D

Alpha and Omega
2010
6,2 8,7 tys. ocen
6,2 10 1 8723
Zakochany wilczek 3D
powrót do forum filmu Zakochany wilczek 3D

Animacja kuleje. Sam dizajn wilków, anatomia jest słaba. Zwierzaki są po prostu mało
przykuwające uwagę. Żadna z postaci specjalnie nie wybija się charakterem. Mdłe.
Animacja podczas scen 'akcji' również kuleje. O ile dobrze pamiętam, spod drzewa sunącego z
dużą prędkością po śniegu nie wystrzeliwał śnieg, ale spod inego przedmiotu/postaci - już był.
Fabuła nie powala, bardzo, ale to bardzo naiwna. Brak jakichkolwiek antagonistów.

ps. W scenie galopujących karibu animacja również zgrzyta - w pewnym momencie zwierzęta
wyglądają, jakby w biegu nie dotykały kopytami ziemi, a 'płynęły' w powietrzu.

Oceniłam na 4, ale tak naprawdę nie wiem, czy to nie za wysoka ocena..

ocenił(a) film na 3
MagdalenaPatterson

Już nie tylko animacja kuleje, ale też humor, bohaterowie i fabuła - nie wiemy jak wilki się dzielą na alfy i omegi, nie wiemy czemu Kate się zakochała(podczas podróży mało co robili że sobą), Humphrey jest irytujący a żarty( w tym o sikaniu(Humphrey robi pod siebie na oczach pracowników), kupie (nazwa wzgórza - Bobkowe), dość bezpośrednio o seksie (wilki przeniesione by się rozmnażać i wiele innych. A przynajmniej ja tak uważam. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
MagdalenaPatterson

Film nie musi mieć antagonistów by być dobrym jakby co, ale to tylko taka dygresja :)