Zakochany wilczek 3D

Alpha and Omega
2010
6,2 8,7 tys. ocen
6,2 10 1 8723
Zakochany wilczek 3D
powrót do forum filmu Zakochany wilczek 3D

Tytuł

ocenił(a) film na 5

Ciekawe, kto wymyśla te fatalne polskie tytuły?

ocenił(a) film na 10
Cynder

czemu fatalny dzieci nie rozumieją co to znaczy alpha and omega nie powiedział by dzieciak : e jakieś dziadostwo a tak zakochany wilczek : chmm może bedzie dobra bajka ... nie ??

Cynder

Też się właśnie nad tym zastanawiam. Może nie jestem orłem z angielskiego ale jestem pewny że po przetłumaczeniu "Alpha and Omega" nie otrzymamy "Zakochany Wilczek". Dzieci nie rozumieją? To niech się rodziców pytają, bo głupota się powiększa i to z każdą sekundą.

ocenił(a) film na 10
Damianekkk

no wyszło by alfa i omega no ale tak jak borys20000 już opisał rodzice mogą nie rozumieć ang. przecież np. moi rodzice się niemieckiego i ruskiego uczyli a anglika to do 4 policzyć nie umią

użytkownik usunięty
szymon1999

Chodziło mi raczej o to, że dzieci nie zrozumiałyby tytułu. To znowu przejawiło by się niezainteresowaniem.

użytkownik usunięty
Cynder

Tu masz to dokładniej przeze mnie opisane: http://www.filmweb.pl/film/Zakochany+wilczek+3D-2010-479260/discussion/Mam+pytan ie,1493153

ocenił(a) film na 5
Cynder

Rozumiem, że "Alfa i Omega" by nie wypaliło... ale mogli wymyślić coś innego niż "Zakochany wilczek" -.- Ten tytuł jest banalny i kiepski.