Zakochany wilczek 3D

Alpha and Omega
2010
6,2 8,7 tys. ocen
6,2 10 1 8723
Zakochany wilczek 3D
powrót do forum filmu Zakochany wilczek 3D

W końcu...

ocenił(a) film na 8

... jakiś film, w którym wilki nie są przedstawiane jako "potworni okrutnicy, całe zło, krwiożercze bestie które trzeba zabić", jak to zwykle ma miejsce w innych filmach. Na pewno pójdę i zabiorę siostrzeńca ze sobą.

ocenił(a) film na 4
UltRafaga

Dokładnie!
Takie filmy są potrzebne ^^ Żeby w końcu obalić stereotyp ,,złego wilka".

UltRafaga

Święta racja poza tym nareszcie jakiś film dzięki czemu niektórzy przekonają się jak to na prawdę jest w stadzie wilków

UltRafaga

jakoś się cudów nie spodziewam ale następne powinny być pozytywne koty.

ocenił(a) film na 8
ssendas

Ja tam jakoś nie widuje stereotypu złego kota. Mają wystarczająco dobry PR (kot ze Shreka, reklamy heyah itd.), więcej im nie trzeba. Poza tym, jak ktoś nie lubi kotów, to przeważnie tylko ze względu na ich charakter i sposób bycia, a nie dlatego, że uważa je za potwory do zabicia.

użytkownik usunięty
UltRafaga

Nie mogę się doczekać

ocenił(a) film na 10
UltRafaga

Ja już czekam! nie rozumiem jak te piękne zwierzęta można tak poniżać!

użytkownik usunięty
Dodger_Rita

Zanim "my - wielbiciele wilków" obalimy ich zły stereotyp mogą minąć wieki, o ile wilki będą jeszcze istniały :(
A co do filmu to ja też nie mogę się doczekać. Moim zdaniem ten film będzie lepszy niż "Balto". Możliwe też, że ten film zapoczątkuje nową erę filmów o wilkach, jako pierwszy film o nich wydany na dużą skalę (mam nadzieję). Ale mogą też przez to powstawać takie badziewia jak np. "Załoga G", które zostały nakręcony tylko dla szmalu.

użytkownik usunięty
UltRafaga

znaczy w balto też wilków nie podano jako czystego zła...a co do kotów macie racje co oni się uczepili żeby przedstawić je jako czarny charakter

ocenił(a) film na 10

wilki są pieknymi stworzeniami i ta bajka mówi o tym i wilki nie są zawsze złe nie które się przyzwyczaiły do ludzi