Zakochany wilczek 3D

Alpha and Omega
2010
6,2 8,7 tys. ocen
6,2 10 1 8723
Zakochany wilczek 3D
powrót do forum filmu Zakochany wilczek 3D

cierpliwość

ocenił(a) film na 10

już nie moge doczekać sie kolejnych odcinków... i che żeby rok 2011 sie szybko skończył bo w tym roku to nie realne żeby już wyszedła druga część zakochanego wilczka

czekam z niecierpliwością na ZAKOCHANY WILCZEK 2 ,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15ITD.:-)

ocenił(a) film na 8
szymon1999

Koleś ogarnij się trochę. Nie spamuj - nie musisz odpowiadać na wszystkie wątki.
Bardzo się cieszę, że film Ci się podobał, ale troszkę przesadzasz.

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
Verothon

wiem....Ta BAJKA ZROBIŁA SWOJE W MOIM MÓZGU STARY ILE RAZY JĄ WIDZIAŁEŚ BO JA JUŻ JĄ OGLĄDŁEM TAK: 34 RAZY NA KOMPIE I 16 NA psp :-) 50 RAZY CZY KTOŚ MNIE POBIJE?

ocenił(a) film na 10
szymon1999

no sorry ale ja taki jestem cały czas spamuje tylko dlatego że ta bajka mi tak zainponowała że jak nie moge ogladać jej na kompie ogladam jąna PSP teraz na pół ekranu ją ogladam a na drugiej połowie pisze

ocenił(a) film na 8
szymon1999

To już jest nałóg albo raczej opętanie. Nie muszę oglądać danego filmu milion razy i jednocześnie chwalić się tym wielkim osiągnięciem innym by pokazać jak ogromne wrażenie na mnie zrobił.
Nie podniecaj się aż tak. W ten sposób bardziej zniechęcasz ludzi do obejrzenia tego filmu.

użytkownik usunięty
Verothon

Czy ja wiem. Niech się podnieca. Im więcej ludzi w naszych szrankach tym lepiej. A jeszcze taki zawzięty to na wagę złota.

użytkownik usunięty

O i jeszcze jedno Szymonie - Moje gg: 28494677
Jak byś chciał pogadać to nie krępuj się, wal śmiało: Hej Borys tu Szymon!
I ja mam jedną sprawę na osobności z tobą do obgadania ;)

użytkownik usunięty

A mail: borys20000@wp.pl

ocenił(a) film na 10
Verothon

sie nie chwale tylko jak tam powiedziałeś to nałóg mnie ta bajka już nudzi bo ją ogladnołem 2 razy tyle co przedtem napisałem i ogladam tą bajke tylko dlatego bo nie moge bez niej wytrzymać (cały czas myśle tylko o tym) znam już każdą sekunde tej bajki przepytaj mnie to odpowiem ci na 6+ . ech.

ocenił(a) film na 10
szymon1999

NO PRZESŁO MI OGLĄDAM JĄ RAZ NA TYDZIEŃ (ALE ZATO PRAWDA O WILKACH ZAŚ MNIE OPENTAŁA ALE TYLKO RAZ NA 2 DNI JĄ OGLĄDAM) :)