Zamiana z księżniczką 2

The Princess Switch: Switched Again
2020
5,2 11 tys. ocen
5,2 10 1 10820
4,0 3 krytyków
Zamiana z księżniczką 2
powrót do forum filmu Zamiana z księżniczką 2

W pierwszej części Margaret i Kevin oglądali "Świątecznego Księcia", a w tej części postaci z tego filmu pojawiają na koronacji xDD

lokil

xD hue hue

lokil

Uniwersum Netflixa ale i tak bardziej mnie rozbawiła tańcząca para mężczyzn na balu

ocenił(a) film na 9
lokil

O co chodzi z tym panem który zawoził Kevina i Olivie na lotnisko i mówił ze wszystko się ułoży itp?

ocenił(a) film na 3
magryb

Ten pan w pierwszej części był takim nie wiem, dobrym duchem opowieści? xD Każdemu z bohaterów mówił, że będzie dobrze i pojawiał się w randomowych miejscach

ocenił(a) film na 6
lokil

Może w trzeciej części będą razem balować ;)))

lokil

Też mnie to zastanowiło. Jakim cudem? Chyba że 'Świąteczny Książę' to tam film na faktach. xD

lokil

Tam jest więcej takich różnych ciekawych powiązań, ostatnio widziałam na fanpeju Netflixa na FB

lokil

To jest pryszcz mnie rozwala fabuła od pierwszej minuty xD w pierwszej części Margaret była lady, miała poślubić księcia i zostać księżną zgodnie z wolą jej rodziców, którzy chyba z tego co pamiętam nie żyją już. Teraz nagle okazuje się że jest dziedziczką tronu w swoim państwie bo jej ojciec nagle zmarł... co za absurd hahah to nie ma sensu poza tym gdy jest się następcą tronu w swoim państwie to nie poślubia innego następcę by władać w obcym kraju. Film przyjemny ale obecny scenarzysta chyba nieważne oglądał pierwszą część albo serio zabrakło im pomysłów na trzymającą się kupy kontynuację

Michal_356

No właśnie ona nie była następcą tronu w swoim kraju jej brat kutry się nie pojawia był pierwszy w kolejce ona była później. W sumie to jeśli dobrze pamietam to w pierwszej części tylko sugerowali ze nie żyją jej rodzice.

ocenił(a) film na 3
kirmarks

To nie był jej brat, mówią o nim "książę", o zmarłym królu per "król", poza tym Margaret była księżną, a nie księżniczką (plus tak jak wspomniałaś, w pierwszej części była mowa o tym, że jej rodzice zmarli). Któreś z jej rodziców musiało być blisko spokrewnione ze zmarłym królem, dlatego była następna w kolejce do tronu.

ocenił(a) film na 3
lokil

to uniwersum jest bardziej skomplikowane niż myślimy. Wiemy już, że świąteczny książe i zamiana to ten sam świat. Aldowia i Blegravia istnieją równocześnie. Za to w filmie świąteczny rycerz, główna bohaterka mówi, że coś tak jest z Aldowii. No i spoko, że ten film też jest w tym uniwersum ale uwaga, główna bohaterka tam jest grana przez Vansesse Hudgens. Co oznacza, że w tym samym świecie są cztery dziewczyny wyglądające identycznie.
Dodając do tego fakt, że w innym świątecznym filmie netflixa - prezenty z nieba (który możemy założyć, że też leży na tej samej planecie), zadziwiająco w tle pojawiają się te same osoby, w różnych miejscach w tym samym czasie (w sensie, że statyści się powtarzają), to uważam, że mamy do czynienia z czymś większym.
Myślę, że w tym uniwersum doszło do awarii w laboratorium produkującym klony, wydostały się, ale przez traumę niczego nie pamiętają. Dlatego myślą, że ich rodzice nie żyją (każda bohaterka netflixa ma martwych rodziców)

ocenił(a) film na 6
vairana12

To uniwersum jest lepsze niż ja byśmy skrzyżowali Marvela z DC XD

vairana12

Wyraźnie ten ich przodek był nieźle rozbrykany.