PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619088}

Zamiana

Switch
2011
6,5 5,0 tys. ocen
6,5 10 1 5000
6,0 2 krytyków
Zamiana
powrót do forum filmu Zamiana

niestety tylko sie zapowiadało na bardzo dobry film.. od momentu gdy się dowiedziałem że matka głównej bohaterki żyje i jak gdyby nigdy nic idzie sama do domu córki .. No to już jest szczyt. Pomijając fakt że główna bohaterka przecież mogła powiedzieć policji by zadzwonili do jej matki a nie uciekła policjantom. Strasznie debilny film !!!! Ależ oczywiście matka zdążyła wykitować zamordowana przez psychopatkę zanim policjanci tam zajechali.
Może i ten film byłby bardzo dobry.. gdyby nie to że żyła matka bohaterki która przecież mogła to potwierdzić od ręki. A tak to tylko 4 gwiazdki. Szkoda.

ocenił(a) film na 6
michalmac

Zgadzam się, w pierwszej chwili po aresztowaniu przyszła mi myśl, żeby policja zadzwoniła do rodziców dziewczyny albo znajomych.. Potem pomyslałam, że zapewne rodzice nie zyją skoro nikt do nich nie dzwoni. A tu po spektakularnej ucieczce ..trach matka zyje ma sie dobrze i bez większego zdziwienia wykonuje polecenia córki. Film momentami nielogiczny z drugiej strony całkiem nieźle się oglądało.

ocenił(a) film na 6
gabi_2

powiem ci że film dobrze sie oglądało ogólnie rzecz biorąc.
Nie miałem go zamiaru oglądać, włączyłem tylko Polsat by szybciej usnąć :) a tu ten film naprawdę mnie wciągnął - a to rzadkość ostatnio. Mimo że miał parę nielogicznych i wręcz banalnych rozwiązań (kto idzie do domu w którym jest morderczyni bez wsparcia policji?).
No ale fakt z rodziną bohaterki.. tego nie da sie wybaczyć przez to mnie ten film wkurzył. Jednak podwyższę do 6 gwiazek jednak bo był wciągający i ciekawawy. :) A teraz jest o wiele więcej bezsensownych i bardziej nielogicznych filmów ten jeszcze był w OK. :)