Film nudny do granic możliwości. Przewidywalny jak jazda po autostradzie A4. Ludzie,to filmy ze światowego top100 nie mają takiej oceny! I to nawet nie chodzi o to, że to jest romansidło. Bo taki gatunek też musi mieć swoje miejsce na tym świecie. Znam romanse które biją tego gniota pod każdym względem np. Joe Black, Wichry namiętności i pare innych. Zgodziłem się obejrzeć to z dziewczyną sugerując się oceną. Zarówno ja jak i moja dziewczyna nie mogliśmy wytrzymać do końca... A tak swoją drogą widać jak zmienia się próg wiekowy użytkowników filmebu. Genialne filmy z lat 80,90 i kawałek 2000 mają po 7. Tymczasem wszystkie "arcydzieła" marvela, każde rozmansidło i reszta komputerowych tworów dostają teraz 8 w górę. Coś jest chyba nie tak...
Mam dwie propozycje 1 Spuść ciśnienie bo coś ci jeszcze pęknie i dziewczyna straci chłopaka 2 Nie przykładaj takiego wielkiego znaczenia do tych rankingów na filmwebie bo w zasadzie to ich wiarygodność można sobie w **** wsadzić. Generalnie bawią mnie ludzie którzy uważają swoje zdanie za prawdę objawioną i są święcie oburzeni że nie wszyscy dookoła myślą w podobny sposób co oni ;) Tak ciężko zrozumieć że komuś takie kino może się podobać a twoje genialne produkcje z lat 80 mogą po prostu według nich zasługiwać na 7.....
Tak generalnie to twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu. Wybacz, nie będę powściągliwy w swojej wypowiedzi bo nauczyłem się na przykładach innych na tym forum, że nie warto... Oceniłeś ted 2 i cyberszantaż 10/10. W moich oczach jesteś idiotą i cokolwiek twój orzeszek teraz błyskotliwego nie wyprodukuje, nic tego nie zmieni. I uwierz, naprawdę nie interesuje mnie ani Twoja opinia ani cokolwiek innego co jest z Twoją osobą związane.
Więc określasz czyjąś inteligencję na podstawie 2 ocen na filmwebie ? I kto tu jest idiotą ? Skoro nie interesuje cię zdanie innych to po co zakładasz temat na forum publicznym ? Liczyłeś na same peany pochwalne jakiś ty mądry i jaki dobry gust masz ? No to wyobraź sobie że zakładając temat na forum publicznym musisz liczyć się z polemiką.... Współczuje twojej kobiecie że trafiła na takiego buca bo niestety nim właśnie jesteś zwykłym bucem przekonanym o własnej wyższości nad innymi i nie nie opieram swojego zdania na tym że dałeś tej czy innej produkcji 1 czy tryliard a po twoich wypowiedziach... moim zdaniem ( które jaśnie pana nie interesuje oczywiście ale jako że to forum to pozwolę sobie je wyrazić ) to bardziej wymierny czynnik. Żegnam nie pozdrawiam wyrazy ubolewania dla partnerki
Mój drogi przyjacielu, moja partnerka ma się dobrze i bez Twojej troski. Zapewne Twoja partnerka o ile nie jest nią prawa ręka wiedzie z takim człowiekiem jak Ty cudowny, niczym niezakłócony żywot. Z całą pewnością jesteś dobrym i prostym człowiekiem. Jeżeli pisanie postów pod moim komentarzem dodaje radości Twojemu życiu- rób to dalej. Tak jak wspominałem Twoja opinia jest dla mnie jak i dla reszty świata tyle warta co psi klocek na trawniku sąsiada. Ja wyraziłem swoją opinię pod gównianym filmem. Zdawałem sobie w 100% sprawę z konsekwencji. Bardziej spodziewałem się lawiny ze strony nastoletnich internautek. Musisz miec bardzo wrażliwą i delikatną duszę, że nawet takie gowno jak ten film sprawia Ci wiele radości. To się chwali. Ale mimo wszystko, radzę Ci mój drogi, weź piłkę i wyjdź sobie pobiegać na podwórko. Szkoda tak pięknej niedzieli na siedzenie w domku.
Za to twoja opinia ( oczywiście jedyna słuszna ) zmienia losy tego świata. Odkąd postanowiłeś wylać swe żale i zamanifestować swój geniusz i wysublimowany gust jednocześnie podkreślając że reszta to dzieci nieznające się na wielkim kinie które ośmielają się dać mniej niż 10 wiekopomnym ( według ciebie ) dziełom przy których zapewne się masturbujesz ( skoro już wchodzisz na te tematy to dostosowuje się do twego jakże wysokiego poziomu ciętych ripost ) nic na tym świecie nie jest już takie samo.....
Zresztą dobra nie ma co robić śmietnika uważasz film za gówniany ok twoje prawo dałeś mu 3 super.... moim zdaniem film jest niezły nie wybitny ale niezły tyle. Nie ma o co się kłócić. Po prostu chciałem tylko zauważyć że każdy ma swoje gusta i jednemu pasuje to a drugiemu tamto i nie wiem po co od razu kwestionujesz czyjąś inteligencję i wyzywasz od idiotów kogoś bo wyżej ocenił coś co tobie się akurat nie podoba.... dla mnie to jest dopiero oznaka nie dojrzałości obrażać kogoś bo dał 10 dwóm filmom. Ale dobra koniec szkoda twojego i mojego czasu na głupie kłótnie w internecie Pokój Pozdrawiam i Żegnam