PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241195}

Zanim się rozstaniemy

Before We Go
2014
6,8 33 tys. ocen
6,8 10 1 33325
7,1 8 krytyków
Zanim się rozstaniemy
powrót do forum filmu Zanim się rozstaniemy

Biżuteria

ocenił(a) film na 8

Pytanie bardziej do kobiet. Czy któraś z Was zwróciła uwagę na biżuterię głównej bohaterki, chodzi dokładnie o pierścionki. Wiecie, czy mają konkretną nazwę, albo gdzie takie dostać?

aundraja

Czasami zaluje, ze nie jestem piekna, zmyslowa, pewna siebie kobieta, przemierzajaca tez ziemski lez padol na wysokich obcasach, jednak mimo wszystko w obecnym wcieleniu, zdarza mi sie miec orient w kwestii spraw raczej kobiecych. :) Ta bizuteria to bardzo prawdopodobnie Pandora, jednak jestem jeszcze przed filmem, wiec na ten moment tylko taka podpowiedz. W kazdym razie polecam przejrzec kolekcje Pandory na rok 2014, bardzo mozliwe, ze odnajdziesz w niej pierscionki, ktore zawrocily Ci w glowie. ;) Z pozdrowieniami.

SIM0N_filmweb

Pandora to byl jednak zly trop. Zajrzalenm na szybko do jakiejs marnej kopii filmu z netu i mam Twoje pierscionki. ;)

Tutaj pani Alice Eva: gookropkagl/G2Xdoi
Chyba cos do niej poczulem, wiec niebawem obejrze sobie zalegly film. :P

A Tutaj Twoje wymarzone pierscionki z kolekcji EF Collection:
DIAMOND V RING - gookropkagl/oZCy5r
DIAMOND X RING - gookropkagl/zsOM0E

I na koniec oferta ze sklepu SHOPBOP, gdzie do 17.12.2015 11:59 p.m. PT, mozna uzyskac znizke 25%, choc z tego co widze, dostepny jest tylko model X RING: gookropkagl/zMT2Ko

Tyle z mojej strony. Teraz pomrucz ukochanemu do ucha, szepnij czule o gwiazdce, a moze Twoje marzenie sie spelni. ;) Slowo kropka w linkach zamien na kropke. Powodzenia!

SIM0N_filmweb

Taaa... Warto bylo tracic czas... :/

ocenił(a) film na 8
SIM0N_filmweb

dziękuję !

extrosen

Prosze bardzo, Wesolych Swiat. :)

ocenił(a) film na 8
SIM0N_filmweb

Ojej! Zazdroszczę umiejętności detektywistycznych! Faktycznie to te same pierścionki. Już niestety po gwiazdce, także z pięknego prezentu nici, ale kto wie, może za rok...
Bardzo dziękuję za poświęcony czas. :)

aundraja

Jednak bylo warto - wybacz, ze przyszlo mi na mysl, ze mnie olalas. ;)
Szkoda troche czekac kolejny rok, sprobuj raczej popracowac nad inna, wczesniejsza okazja. :)

SIM0N_filmweb

Dziękuję, ja też skorzystałam :) Te pierścionki są cudowne, postaram się je zdobyć.

martha_13

Zatem powodzenia zycze Ci w ich zdobyciu. ;)

aundraja

Mnie również spodobała się ta biżuteria:) SIMON-filmweb znalazła dokładnie tę z filmu, niestety cena jest dość wysoka. Spróbowałam znaleźć coś podobnego, w bardziej przystępnej dla mnie cenie i połowicznie mi się to udało. W Aparcie i Yes dostępne są podobne do pierścionka krzyżującego się na palcu. Co prawda jeden jest srebrny, a drugi bez diamencików/cyrkonii, ale oba mierzyłam i wyglądają całkiem ładnie:) Niestety tego w trójkątnym kształcie nigdzie nie znalazłam.

Apart nr wzoru: AP125-8726
Yes model: EA11368

ocenił(a) film na 8
panna_marsowa

Ja również szukałam u siebie, bo faktycznie cena oryginalnych nie zachęca do kupna i znalazłam srebrny X-ring z cyrkoniami! Identyczny jak ten podany wyżej. Całe 55 zł. Ale nie poprzestaję na poszukiwaniach, V dalej mi się marzy :)