PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94870}

Zapłata

Paycheck
2003
6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46607
5,2 8 krytyków
Zapłata
powrót do forum filmu Zapłata

przejechał się. Amantowaty Affleck, machowaty Eckhart, nie wiadomo co tu robiący Giamatti i Thurman... Najpierw melodramatycznie, potem akcyjnie, ale ciągle nieprzekonywująco. Może Jan W. inspirował się Dickiem, a może dickiem. Wyszło jak wyszło - byle jako. Gratulacje dla tych, których film wciągnął. Ja też tak mam po trawce.

ocenił(a) film na 7
Krzypur

Naczytałem się tych negatywów, że aż strach było włączyć odtwarzanie płyty ale cóż tam, negatywnie podminowany nacisnąłem przycisk i pojechałem i oglądałem, i oglądałem, i z coraz większym zainteresowaniem oglądałem, i Dextera zobaczyłem, mojego ulubionego, i Afflecka, który z, jakiegoś tam, inżynierka przemienił się w niezłą maszynę umiejącą sprawnie posługiwać się swoimi kończynami, i niezła demolka, i urokliwe zakończenie, i momenty, które o pomstę do nieba wołały i nic to, że Thurman Kill Billem nie była bo i być nie miała - bardzo przyjemnie oglądało mi się ten film i nie był to, dla mnie, czas stracony - dobre kino - 7/10!!!

ocenił(a) film na 4
Szpila_1308

No właśnie, co kto lubi.

ocenił(a) film na 5
Krzypur

Zdecydowanie własnym dickiem się kierował...:-P Film jest przeciętny ze wskazaniem w kierunku słaby