PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Animacja milo mnie zaskoczyla. Przede wszystkim jest wciagajaca, smieszna i lekka w odbiorze. Pomimo, ze nie jest to produkcja 3D, film osiagnal niezle wyniki w swiatowym Box Officie. Tym samym udowodnil, iz nie kazda animacja i film musi byc w 3D, aby osiagnac sukces. Ja osobiscie sie dobrze bawilem na tej produkcji. Czas mi minal szybko i milo. Szczerze polecam, film dla kazdego! 7.5/10

Bambim

generalnie fajnie, ze disney zrobil tak dobrą bajkę... po zalaniu nas tymi `gwiazdkami disneya` myślałem, że już nic fajnego nie będzie.... a jednak `zaplątani` może konkurować z bardzo dobrymi bajkami dream works... :)

ocenił(a) film na 10
Bambim

nie bardzo rozumiem co oznacza, że nie jest to produkcja 3D skoro był w 3D. To 3D w kinach to jakieś oszukane było?

ocenił(a) film na 7
McAr

bo był w wersji 3D i 2D :D kto jak wolał na to poszedł :D

ocenił(a) film na 7
McAr

Ja ogladalem w 2D i nie slyszalem o 3D, dlatego myslalem, ze nie bylo pokazywane w 3D. Ale skoro byl, to zwracam honor...

ocenił(a) film na 8
Bambim

Byłam na tym filmie z moją małą kuzynką i aż wstyd przyznać ale bawiłam się lepiej od niej ( a nie należe jż do przedziału wiekowego do którego kierowana była ta animacja). Film bardzo ładnie zrobiony, aż miło było patrzeć na mimikę postaci, świetny humor, ciekawa fabuła. Przygotowałam się na sen w kinie a wyszłam mile zaskoczona, byle więcej takich bajek.