PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227560
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Kocham Cię,mówimy Jesteś moim marzeniem.
: )

SmileMickey

To było cudowne! :)

ocenił(a) film na 6
MrsRider

ty tak na powaznie?

MrsRider

Ja? Nie! Gdzieżby.
Jakby powiedziała - jak lecimy z tytułami, to z tytułami - pani nautilla, ja tylko PRÓBOWAŁAM być sarkastyczna.

ocenił(a) film na 9
MrsRider

Próbuj dalej, może kiedyś... :)

nautilia

Morosophi moriones pessimi.

ocenił(a) film na 9
MrsRider

しかし、あなたと愚かな女の子...

ocenił(a) film na 9
SmileMickey

Co za idiotyzm... Rozumiem, że same dzieci tu przesiadują i nie znają nawet mocy tego wyznania... Błazenada.

użytkownik usunięty
nautilia

Boże... Powinnam nie odpisywać, ale się nie powstrzymam - czy wam naprawdę daje radość kłócenie się z "dzieciakami" od których pewnie niektórzy z was są młodsi...? Zachowujecie się jak panny, które obejrzały film tylko z powodu "ciacha w roli głównej" bez zagłębiania się w bardziej w sens togo wszystkiego... Serio.
PS. Mam 14 lat i jestem dzieciakiem. Coś w tym złego?

ocenił(a) film na 9

Eee... Nie bardzo rozumiem, o co ci chodzi... Możesz jaśniej, dziecinko?

użytkownik usunięty
nautilia

Matko... Jak tego nie rozumiesz to nie wiem jak Ci to wytłumaczyć - pogłówkuj może się skapniesz :) I nie, nie przeszkadza mi określenie "dziecinko" :)

ocenił(a) film na 9

Ach, te dzieci i ich "wyluzowane" słownictwo. I Ty chcesz być pisarką? Popracuj nad doborem słów, mała.

ocenił(a) film na 6
SmileMickey

tylko nie zapomnijcie uprzedzic waszych ewentualnych facetow, ze bawicie sie w roszpunke i flynna. zeby nie bylo dodatkowych rozczarowan. oby rozsadni faceci trzymali sie od takich pensjonarek z daleka.
czesc, nauti. jak ty wytrzymujesz z tym gimg*wnem?

ocenił(a) film na 9
elladan

Cześć :) Nie jest tak źle :) Bawią mnie te dziewczątka i ich nadmuchana egzaltacja :) Zresztą nie tylko mnie, jak widzę ;) Zaraz zobaczysz, jak zaczną wybuchać i unosić się gniewem :) Mówię Ci, przednia zabawa. Zwłaszcza pani Rider - taki różowy balonik :) Chodź na gg :)

ocenił(a) film na 9
elladan

Jeszcze brak tu Indyego :) Mam nadzieję że on takich wyznań poważnych tu nie zamieści ^^

ocenił(a) film na 9
Koszmarek91

Z jednej strony, to takie... słitaśne :D Zachwyt wyimaginowaną postacią i pewien stopień zadurzenia ;) A z drugiej strony... GROZA!
:D

ocenił(a) film na 9
Koszmarek91

Mam nadzieję, że Indy, mimo swojego nieuleczalnego romantyzmu i niebotycznej naiwności, nie jest aż tak dziecinny ;)

nautilia

Masz rację nie jestem dziecinny i naiwny też nie jak już mówiłem mam 21 lata i swoje zdanie mam ... i potrafię rozmawiać z ludźmi na poziomie a nie arogantami itp którzy tylko o sobie myślą i ważne dla nich jest tylko ich zdanie ja taki nie jestem umiem się wymieniać zdaniami i szanuję czyjeś opinie mimo iż ni ze wszystkimi się zgadzam .... tak w ogóle Koszmarek91 czym ci podpadłem że jesteś taki cięty na mnie z Nautilią całkiem ciekawie i miło mi się gada i wymienia opinię pomijam już ta małą sprzeczkę nie potrzebnie zaczęliśmy rozmawiać o gustach a o gustach się nie gada ... Ja nie jestem jak inni ... nie wybucham gniewem na byle słowo chyba ze ktoś mnie ostro wyprowadzi z równowagi ja z reguły jestem człowiek bardzo cierpliwy i umiem słuchać innych... ;)))

ocenił(a) film na 9
indy90

Nie jestem na Ciebie cięty ale przyznaję że gdy prowadziłem dyskusję z Nautillą o piosence zwracając się bezpośrednio do niej i wzajemnie twoje komentarze podczepiające pod dyskusję zaczęły mnie po prostu irytować... Za dużo piszesz po prostu momentami bywa to irytujące. Mowa jest srebrem a milczenie złotem jak to mówią.

Koszmarek91

Dobra sorki wiem może nie potrzebnie podczepiałem swoje wypowiedzi .... ale w końcu z drugiej strony po to jest forum aby sobie pogadać nie miałem zamiaru nikogo irytować tylko próbowałem jakoś włączyć się w dyskusję i nie wiem ... No OK jak nie będę miał inteligentnej wypowiedzi albo nie będę umiał wdrążyć się do tematu to po prostu nie będę się odzywał może tak być...

ocenił(a) film na 9
indy90

Nie rozmawiałam z Tobą o gustach - przeczytaj dokładnie, o czym pisałam.