PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 228 tys. ocen
7,6 10 1 227551
7,3 39 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

orientuje się ktoś gdzie można znaleźć polskie napisy do tej bajki? przeszukałam już niemal wszystko i nic. nie mogę znaleźć. będę wdzięczna za pomoc

użytkownik usunięty
zlosnica_10

Bez złośliwości, ale nie trzeba być mistrzem z angielskiego, żeby zrozumieć film dla dzieci w oryginalnej wersji?

Obawiałam się że mogę mieć problemy, bo nie jestem najlepsza w angielskim, ale już obejrzałam, i rzeczywiście miałeś rację że nie potrzebne są napisy przy bajce dla dzieci. dało rade bez najmniejszego problemu wszystko zrozumieć.

użytkownik usunięty
zlosnica_10

O polskich napisach nic nie wiem, ale jeśli posiadasz oryginalne to tłumaczenie nie jest żadnym problemem.

zlosnica_10

Dubbing w tej bajce jest (o dziwo) fenomenalny. Odradzam napisy, tylko się wymęczysz.

ocenił(a) film na 10
Tristran

ja też poszukuję napisów, mam angielską wersję. Nienawidzę oglądać dubbing bo to osłabia ten głos.

użytkownik usunięty
Bronkar

polskich napisów raczej nie ma z powodu dubbingu, jedyne co możesz zrobić to ściągnąć angielskie i przetłumaczyć.

ocenił(a) film na 10

źle zrozumiałeś/aś. Mam angielską wersję filmu amerykańskiej, a nie polskiej. I dlatego potrzebuję polskiej napisy do angielskiej wersji.

użytkownik usunięty
Bronkar

Ależ rozumiem. Masz film po angielsku i chcesz do niego polskie napisy. To ci mówię, że raczej ich nie ma, bo u nas film został zdubbingowany. Możesz za zt ściągnąć angielskie napisy i przetłumaczyć je na polski.