Zawodowcy

Righteous Kill
2008
6,4 33 tys. ocen
6,4 10 1 33115
4,7 17 krytyków
Zawodowcy
powrót do forum filmu Zawodowcy

7/10

ocenił(a) film na 7

również uważam, że to dobry film .. napewno o klase lepszy niż poprzednie filmy obu panów z ostatnich lat zwłaszcza Ala, który od Adwokata Diabła grał w samych gniotach...

użytkownik usunięty
rr78

Świeżo po seansie na razie daję tyle samo, ale poczekam na powtórkę w TV lub na DVD, żeby wyrobić sobie zdanie, bo trochę za szybko trajkotali tym gliniarsko-nowojrskim slangiem, przez co musiałem się skupić na napisach, a nie na mimice aktorów. Aczkolwiek "Rekrut" z Alem według mnie gorszym filmem nie był. Film na pewno nie jest specjalnie zaskakujący dla miłośników tego typu gatunku, ale warsztatowo robi wszystko, aby być. Generalnie rewanż za "Gorączkę"?
Kto widział zrozumie, kto nie, niekoniecznie, więc nie piszę spojler.

ocenił(a) film na 7
rr78

Daje podobną notę. Uważam, że film daję radę. Ciekawa fabuła, wciąga już od początku, świetni aktorzy. Co niektórzy chyba tak zaczeli jarać się grą aktorską - że po filmie, w którym grają 2 ikony kina oczekiwali niewiadomo jakiego arcydzieła. Zapomnieliście chyba, że czasem wystarczy odrobina dystansu do pewnych niedociągnięć. A co do samych aktorów to uważam, że De Niro zagrał świetnie, Pacino jakoś tak nie dokońca przekonująco, chociaż na pewno jakby prześledzić to wszystko to znalazłyby się momenty, w których błysnął.

Myśle że jak ktoś ocenia ten film poniżej 6/10 jest niesprawiedliwy.

ocenił(a) film na 7
rr78

rowniez 7/10, film ciekawy, moze bez jakiejs szczegolnej "pompy" ale oglada sie milo i z zainteresowaniem. Ciekawy motyw, dobra gra De Niro i Pacino, troszke 50cent mi sie nie podobal bo grac to on nie potrafi:( zasluzona 7;)