Zawodowcy

Righteous Kill
2008
6,4 33 tys. ocen
6,4 10 1 33115
4,7 17 krytyków
Zawodowcy
powrót do forum filmu Zawodowcy

Zaczęłam go oglądać "do poduszki" wyłącznie dla tych dwóch miłcyh wiadomych Pabów,co to na plakacie widnieja. Ale film mnie wciągnąl, nie powiem i zamiast zasnąć obejrzałam do końca. Nie jest to arcydzieło - miejscami dość mocno sfuszerowany. Zwłaszcza końcówka jak dla mnie spartolona - niby zaskoczenie, a jednak banał. Ogólnie jednak mi osobiście film się podobał i uważam,z warto obejrzeć. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
rozowaswinkapigi

Panów miało być rzecz jasna a nie Pabów. I parę innych literówek...

ocenił(a) film na 2
rozowaswinkapigi

No, ale tacy nieco stetryczali są w tym filmie, nie sądzisz? Bardziej wygląda to na filmowy projekt oddziału geriatryków. Kiedy Pacino biegnie widzowi trzymają kciuki, by dał radę dobiec bez zawału, a sceny w siłowni mnie powaliły ;P W każdym razie ktoś celnie stwierdził, że właściwie to powinni raczej prowadzić śledzctwo w sprawie kradzieży ich lasek, bo aż dziw, że poruszają się bez nich. DeNiro jeszcze w miarę daje radę, ale Pacino wygląda jak jaszczurka i jak się rusza falują mu opadnięte policzki - niesamowity efekt. Ale dość zjadliwości, bo ja w sumie nie o tym.

Chciałam Ci powiedzieć, że masz przepiękny i niezwykle ujmujący avatar! Pełny podziw!
Beeshop ostatnio też poszedł w tym kierunku i może powinniście się poznać: http://www.filmweb.pl/user/Beeshop :>

ocenił(a) film na 7
Eleonora

Może i troche stetryczali,ale...no cóż, ja tam ich po rpostu kocham no. Przy czym...jesli mam być szczera,to bardziej uderyła mnie wlaśnie stetryczałość de niro niż pacino :-) Może dlatego , że ten drugi mały i szczuplejszy to jakiś taki bardziej zwiewny mi się zdał :-)
A avatar...dziekuję :-)

ocenił(a) film na 2
rozowaswinkapigi

hehe zwiewny Pacino :) W tych za dużych łachmanach wyglądał jakby się właśnie skurczył. Aczkolwiek zwiewności to one mogły mu dodawać... podobnie jak to falujące podgardle :)
Według mnie ten film byłby całkiem niezły gdyby tylko wzięli innych aktorów - takich jakichś jeszcze żywych, bez osteoporozy.
No, ale w "Heat" za starych dobrych czasów byli razem świetni i to mi wystarcza :)