Zawodowcy

Righteous Kill
2008
6,4 33 tys. ocen
6,4 10 1 33111
4,7 17 krytyków
Zawodowcy
powrót do forum filmu Zawodowcy

kiedy w Polsce ???

ocenił(a) film na 5

jak w temacie !

kubro

Też chciałabym to wiedzieć i mam nadzieję, że nie długo po premierze w USA. Już nie mogę się doczekać.
PS. Zna ktoś może piosenke z zwiastunu Righteous Kill?

Squirrel_2

Wyczytałam ze w Polsce ma juz byc we wrześniu, ale czy to prawda??

fiore99

Dobrze by było gdyby był we wrześniu bo może będzie, ale w 2009 roku ;D.
Ja gdzieś przeczytałam, że niby w grudniu...Ale, która data jest prawdziwa?

ocenił(a) film na 7
Squirrel_2

Oto jak wyglądają premiery filmu w innych krajach:
USA 12 Września 2008
Turcja 12 Września 2008
Rosja 18 Września 2008
Estonia 19 Września 2008
Szwecja 19 Września 2008
Tajwan 19 Września 2008
UK 19 Września 2008
Finlandia 26 Września 2008
Włochy 26 Września 2008
Francja 1 Października 2008
Dania 10 Października 2008
Argentyna 27 Listopad 2008
U nas premiera w Listopadzie wg Monolith Plus na ich stronie.

ocenił(a) film na 5
cinemaniac

do listopada będę miał to w HD! więc do kina nie pójde

kubro

pewnie bo praktycznie każdy ma przekątną ekranu 20metrów i THX z "zylionem" Watt, faktycznie nie ma po co chodzić do kina :D

Squirrel_2

nie ma specjalnie na co czekać..film pozostawia wrażenie niesmaku..utwór ze zwiastunu (przynajmniej tego
który widziałem) to ''Sympathy for the Devil'' The Roling Stones.

ocenił(a) film na 7
kubro

U nas wg strony Monolith Plus w Listopadzie, a wg Stopklatki dopiero w przyszłym roku.

cinemaniac

I niestety, ale bedzie dopiero w przyszłym roku... Na Monolith Plus też już pisze, że dopiero w 2009;/.

Squirrel_2

Ja przeczytałam, że będzie dopiero w grudniu...;/

KarolinaM

Ja już przyznam się bez bicia mam ten film,ale nie posiadam napisów;]Jak znajdę od razu oglądam..tak,wiem pirat ze mnie:((Ale najwazniejsze,że nie muszę czekać do grudnia....lub do 2009 roku^^Pozdr.

ocenił(a) film na 7
_Tanya_

Pewnie posiadasz wersje R5, napisy są w trakcie. Wcale nie ma się dziwić, w Stanach zdąży wyjść na DVD, nim u nas będzie w kinach, i nie ma co się dziwić, ja czekam na jeszcze inny policyjny film w tym roku "Pride & Glory" z Nortonem, Farellem i Voightem.

cinemaniac

Też się zastanawiam nad ściągnięciem go z neta... Jak się dowiem, że na 100% będzie w grudniu to poczekam, ale przy moim szczęściu to pewnie dowiem się o tym gdy już go obejrze na kompie...

ocenił(a) film na 7
Squirrel_2

Na Monolith Plus jest nadal 2009, nawet nie ma jeszcze polskiego tytułu

cinemaniac

Na onecie i wp pisze, że będzie 12 grudnia, ale nigdy nic nie wiadomo czy to się nie zmieni...

_Tanya_

Napisy już są w sieci...Kurde teraz tylko problem...Czy obejrzeć na kompie czy poczekać i zobaczyć tych Panów na wielkim ekranie (bo taka okazja może się nie powtórzyć).

ocenił(a) film na 7
KarolinaM

Oficjalna polska data premiery "Righteous Kill" przez Monolith Plus to 5 Grudnia 2008. Link: http://monolith.pl/19/?user_monolith_pi1[pointer]=1&user_monolith_pi1[mode]=1&us er_monolith_pi1[is_plus]=0&user_monolith_pi1[screen_year]=666&user_monolith_pi1[ screen_month]=666&user_monolith_pi1[showUid]=218

ocenił(a) film na 7
cinemaniac

Ogladalem ten film w kinie... Nawet "moze byc". Jednie zakonczenie zbyt oczywiste... notabene typowe dla "filmów o zabójcach". Co do polskiej premiery to ciekawi mnie tylko jak bedzie brzmial tytul tego filmu w naszym "ojczystym". Po "Jajach w tropikach" czy chociazby "Szklanej pulapce" mozna spodziewac sie wszystkiego. Ja obstawiam na "Morderstwo w słusznej sprawie"(chociaz, nie, to byloby poprawne??)... nie, nie. Wiecej fantazji, hmmm... "Gliniarze z jajami"??? albo "Gliniarz zabójca"... ups chyba za duzo powiedzialem... :D Nie wazne. Zycze milego ogladania i rozczarowania (pozytywnego?) co do polskiego tlumaczenia tytulu. Bo nawiasem mówiąc to chyba sie liczy najbardziej.... FUN!!! :))

ocenił(a) film na 7
kubro

NO niestety.... takiego tylulu to sie niestety nie spodziewalem... Coz, ale chyba mile rozczarowanie... pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
kubro

niestety... takiego tytulu to sie nie spodziewalem... coz, ale moze to i mile rozczarowanie?? pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
kubro

niestety... takiego tytulu to sie nie spodziewalem... coz, ale moze to i mile rozczarowanie?? pozdrawiam :)