Zawodowcy

Righteous Kill
2008
6,4 33 tys. ocen
6,4 10 1 33115
4,7 17 krytyków
Zawodowcy
powrót do forum filmu Zawodowcy

Dialogi, pierwsza klasa. Scenariusz po prostu najwyższa półka, najwyższe loty. A akcja! Akcja, akcja! Napięcie wrasta, rośnie, rośnie i nie opada. Przez cały seans. Aktorstwo na bardzo wysokim poziomie, znakomici aktorzy w obsadzie w końcu. De Niro Pacino Pacino De Niro.Te niejednoznaczne relacje! Raper też się spisał, okazało się, że wbrew wszelkim podejrzeniom jednak jest śmiertelnie uczulony na ołów. Słowem: doskonały film. Muszę go w końcu zobaczyć.

ocenił(a) film na 6
skoczmnie

Nie widziales filmu, wiec skad wiesz jaki jest? Napiecia i akcji zero czlowieku. A co do scenariusza, to momentami marzylem zeby lepiej nic nie mowili. Nie jestem jakos wyczulony na przeklenstwa czy cos ale od ch**ow i dup to mi sie nie dobrze robilo. Raper sie spisal??? Nie wiem czym. Powiedzial pare zdan dostal w brzuch i jest super? W sumie tak tez mozna. Wielkiej gry aktorskiej niestety tu brak, choc z pewnoscia De Niro byl lepszy niz Al. W ogole film jest tak przewidywalny ze masakra. Idz zobacz i sam stwierdzisz.

PS jesli to jest prowokacja to ci sie udalo, sprowokowales mnie do napisania tego ;)

skoczmnie

hahaha, lol, rotfl, rotfl2, rotfl3.... rotfl1024

^^^to jest moja odpowiedz na Twój komentarz skoczmnie^^^

ocenił(a) film na 5
skoczmnie

przecież on to tak specjalnie napisał a wy przeżywacie :P