A co dokładnie chciałeś od tego komentrza???? opisuje cały film.......Brak Słów i Wstyd.......:D:D
Rozbrajają mnie takie jałowe, bezsensowne komentarze.
Nuda, nuda, nuda, dno, dno i tyle... bla bla, dno blabla nuda, bla ble bla porażka, nuda.....
Pomysl był niezły, ale wykonanie; dialogi i gra aktorów-koszmar. Mam nadzieję, że Krzyk 4 będzie lepszy
Jest dużo lepszy ;p
ojeej ten morderca był beznadziejny, ten głos psuł efekt, ale strój też niezbyt ciekawy ;p
Sceny śmierci nudne, nic nie trzymało w napięciu...
Podobało mi się jak Leah spuściła lanie bratu xD
Film dla 12nastolatków, których straszy napakowany gościu na moście krzyczący- Bój się rozpruwacza!
Film ma takową fabułe, której brakuje logicznego wyjaśnienia. Skoro mieli tradycję zabijania lalki rozpruwacza, to co się działo jak mieli po 3latka? też niszczyli głupią maskotkę i odprowadzali ją do rzeki?
Mam dość debilnych filmów o jankeskich nastolatkach.
Jak zwykle musi być czarny, azjata + w tym przypadku przerysowana postać katoliczki-idiotki.
Morderca 3 metry od ciebie, a ty chowasz się z siostrą w szafie? Nic to, rozmawiacie na cały głos.
Kogoś pozdrowić? Tak, moje nienarodzone dziecko.
Brak pomysłu na końcówkę, słabe rolę młodocianych aktorzyn.
3/10 tylko ze względu na montaż, scenerię i ścieżkę dźwiękową.
Porażka roku?
początek filmu ma klimat jest dobrze jednak z czasem jest tylko coraz gorzej niestety. nieporozumienie.
najsłabszy film Cravena, jaki oglądałem. a wielka szkoda, bo tworzył dobre rzeczy. na plus zasługuje scenografia, reżyseria i odczuwalny minimalny klimat filmu