PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474995}

Zbaw mnie ode złego

My Soul To Take
2010
5,0 12 tys. ocen
5,0 10 1 12166
2,5 6 krytyków
Zbaw mnie ode złego
powrót do forum filmu Zbaw mnie ode złego

Zastanawia mnie, czy będzie mi dane obejrzeć jeszcze jakiś dobry horror w moim życiu. Biorąc pod uwagę, to że mam już trzy dyszki na karku, to tracę nadzieję z każdą premierą filmu tego gatunku :)

81Violett

Przyznam się że nie widziałem tego filmu bo nie puszczają go w moim mieście.
Ale skoro dałaś temu filmowi 3/10 a Sisters oceniłaś 7/10.
Z doświadczenia wiem że Wes Craven jak robi horror to będzie dobry horror.
A Sisters to naprawdę beznadziejny film.Odradzam każdemu fanowi horroru.

Kamtaro1994

hej, ale jaki Sisters? Nie przypominam sobie, żebym oglądała taki film, tym bardziej, żebym go oceniała...

81Violett

Sorry.Pomyliło mi się z Sierotą.Za szybko przeczytałem i mi się tak jakoś skojarzyło sorry.

Kamtaro1994

Tak myślałam :) No cóż, każdy ma swój gust i ma prawo oceniać filmy, jak mu się podoba. Też lubię filmy Cravena, ale ten uważam za wyjątkowo nieudany. Może obejrzyj go najpierw, a potem pogadamy ?:) Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 5
81Violett

Ja niestety zgadzam się z Violett.

Moja dosc wysoka ocena filmu (aż 6/10 ;) ) jest wynikiem tego, że mi się podoba sam pomysł i fabuła, jednak film nie jest warty polecenia. Ja osobiście dałabym mu tak 5,5/10, ale że na filmwebie nie ma połówek, to naciągnęłam na 6.

Szkoda trochę, bo spodziewałam się czegoś tak dobrego, że z czystym sumieniem będę moigła dać 8/10, ale niestety. Mega zawód.

ocenił(a) film na 1
NamiKissyKissy

a ja dałem 1\10 bo dla mnie film to dno i 10 kilo gnoju.... wynudziłem się jak nigdy....

Vitek85xxx

tam nie ma na prawde nic ludzilam sie ze ogladajac to w kinie chociaz przez moment poczuje jakis strach, cokolwiek tandeta max , rowniez 1