do sceny śmierci Brittany. Jak można , ona jest taka piękna. Szkoda by mi było jej zabić.
Gdybym był mordercą, nie zabił bym jej, Jest zbyt ładna. Ten zabujca jest naprawde chory,
slepy i nieprzytomny ze zrobil takie coś. Kompletny po***
CO to jest? Bohaterski 16 latek zamiast uciekać z domu, każe iść siostrze , zostawią ją samą i sam bierze nóż i biegnie zabić morderce. W filmie jest pokazany jako kompletna sierota. Własnie zabili mi matkę, siostra nagle się odzywa do mnie, i ja zostaje bohaterem dając się pochlastać starszemu silniejszemu facetowi z nożem, który już zabił paręnaście osób. Wykazuję się wyjątkowym rozumem.
Jest nawiązanie do Dextera. W dexterze seryjnego uczył ojciec, Hary. Tutaj seryjnego Robala uczy Alex. Robal owego dnia rozpruwacza, zabił swoja pierwsza ofiarę. Narodził się z Krwi. W jego genach są te odpowiedzialne za schizofrenie. Może zabijać dalej.
Film 5/10
wydaje mi sie że jasne było, że zabijał Alex...czy może coś niedopatrzyłem?? bo z twojego komenta wynika że zabijał robal a wdg mojego gapienia się w ekraz zabijał alex...
Zabił Alex, a robal ZAbił aleXa swoją pierwszą ofiarę, która go nauczyła jak być teraz nieuchwytnym. Dexter zabił swojego ojca Harego przypadkowo, jako efekt uboczny. Swojego mentora. TU jest podobieństwo. Dla jasności.