PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474995}

Zbaw mnie ode złego

My Soul To Take
2010
5,0 12 tys. ocen
5,0 10 1 12175
2,9 7 krytyków
Zbaw mnie ode złego
powrót do forum filmu Zbaw mnie ode złego

do sceny śmierci Brittany. Jak można , ona jest taka piękna. Szkoda by mi było jej zabić.
Gdybym był mordercą, nie zabił bym jej, Jest zbyt ładna. Ten zabujca jest naprawde chory,
slepy i nieprzytomny ze zrobil takie coś. Kompletny po***

ocenił(a) film na 5
Marcin_Nauczyciel_B

CO to jest? Bohaterski 16 latek zamiast uciekać z domu, każe iść siostrze , zostawią ją samą i sam bierze nóż i biegnie zabić morderce. W filmie jest pokazany jako kompletna sierota. Własnie zabili mi matkę, siostra nagle się odzywa do mnie, i ja zostaje bohaterem dając się pochlastać starszemu silniejszemu facetowi z nożem, który już zabił paręnaście osób. Wykazuję się wyjątkowym rozumem.

ocenił(a) film na 5
Marcin_Nauczyciel_B

Jest nawiązanie do Dextera. W dexterze seryjnego uczył ojciec, Hary. Tutaj seryjnego Robala uczy Alex. Robal owego dnia rozpruwacza, zabił swoja pierwsza ofiarę. Narodził się z Krwi. W jego genach są te odpowiedzialne za schizofrenie. Może zabijać dalej.
Film 5/10

ocenił(a) film na 6
Marcin_Nauczyciel_B

wydaje mi sie że jasne było, że zabijał Alex...czy może coś niedopatrzyłem?? bo z twojego komenta wynika że zabijał robal a wdg mojego gapienia się w ekraz zabijał alex...

ocenił(a) film na 5
dakot

Zabił Alex, a robal ZAbił aleXa swoją pierwszą ofiarę, która go nauczyła jak być teraz nieuchwytnym. Dexter zabił swojego ojca Harego przypadkowo, jako efekt uboczny. Swojego mentora. TU jest podobieństwo. Dla jasności.

ocenił(a) film na 6
Marcin_Nauczyciel_B

no dzieki za odp, po dodaniu swojego komenta zapomniałem...a jesli chodzi o Dextera...kiedy zabił Harrego??bo obejżałem wszystkie sezony i wiem tyle ze harry nauczył dextera ja maskować swoje drugie oblicze i zabijać aby się nie dać złapać...