Zbaw mnie ode złego

My Soul To Take
2010
5,0 12 tys. ocen
5,0 10 1 12191
2,9 7 krytyków
Zbaw mnie ode złego
powrót do forum filmu Zbaw mnie ode złego

Zdecydowanie byłam nastawiona na coś znacznie lepszego, nie mogłam się doczekać kiedy w końcu będę mogła obejrzeć, namawiałam nawet chłopaka by usiadł i obejrzał ze mną, ale nie chciał.
I nie ma on czego żałować. Mimo iż film zrobiony ciekawie, sama fabuła nawet przyjemna, to film sam w sobie nie jest zachwycający. Wahałam się między oceną "średnie (5)" a "może być (6)", i jednak wybrałam to drugie, nie wiem do końca czemu, może dlatego, że głupio dalej mam nadzieje, iż jeśli obejrzę to drugi raz dojrzę drugie dno, które przedtem zapewne sama będę musiała sobie wymyślić.

Film polecam koneserom i osobom znudzonym, nie mającym czym zająć sobie wieczoru, albo tym, którzy mają ochotę na horror, ale większość z nich ich przeraża. Ten was nie przerazi ;)
Jeśli ktoś jednak szuka dobrego horroru - zawiedzie się.

ocenił(a) film na 4
NamiKissyKissy

Po trailerze mozna spodziewac sie duzo. Niestety zawiodlam sie, film jest slaby 4/10.

NamiKissyKissy

Mi sie podobal, calkiem fajny, mlodziezowy.

mrs robinson

zmienilam zdanie po obejrzeniu banalnej koncowki ;).

ocenił(a) film na 5
mrs robinson

bo ona wszystko schrzaniła, tak to nawet nie było tragedii, ale potem to "o jeju jej"

NamiKissyKissy

yes, of course.

NamiKissyKissy

Racja mi się też względnie podobał, takie łatwe i przyjemne - choć może to przez to że byłem zmęczony. :P