proponuje obejrzec jeszcze klatkwe dżezabel, rownie a moze nawet bardziej debilne
Szkoda, że nie napisałeś tego wcześniej, dałbym 9/10.......
Nie trzeba krytyka, żeby uznać ten film za dno...
Dno, trzy metry mułu i wodorosty....
nie masz pojęcia o horrorach wiec się nie wypowiadaj tumanie ,mi się podobał i miałem stracha potem :)
Skoro to goowno Ci się podobało, to znaczy, że nie widziałeś nigdy horroru.....
A tuman to twój stary, bo zrobił i zapomniał zabić....
Gust w "najwyżej ocenianych" masz niezły.. Dlatego nie rozumiem Twojego posta. Czyżby po oglądnięciu tego shitu, odebrało Ci ostatnią szarą komórkę..?
No tak wybaczam, "dziewczyna" to wiele zmienia, ja miałem Cię za geja.... W takim razie to ja proszę o wybaczenie, ale naprawdę nie wiedziałem, że jesteś hetero, sorki kolo. Ziom, chyba się nie gniewasz...?
Słuchaj wieśniaku , nie obrażaj ludzi ! Film jest bardzo dobry , a Ty próbujesz grać inteligenta jednak ci to nie wychodzi.
O bratku, wracaj się dalej bawić transformerami........
W "Smyku " już widziałeś nową kolekcję....?
Jeszcze coś?A może trochę mnie poobrazaj,albo nie,ja jestem na tyle głupi,ze i tak nie zrozumie jak mnie zaczniesz obrażac.Strasznie załuję,że nie mam tyle elokwencji,intelektu co Ty.Przy Tobie czuję się taki mały:)
to twój komentarz jest taki, jak oceniłeś ten film. nie masz pojęcia o tematyce, którą ten film porusza, dlatego uznałeś go za głupi, tylko twoja niewiedza cię tłumaczy.
w sumie to lepiej, że nie masz o tym pojęcia, ale czasem w takich sytuacjach jest lepiej po prostu nie wypowiadać się i nie oceniać.
Tak, teraz rozumiem, chociaż to nie tak, nie rozumiem...Trzeba mieć IQ poniżej delifina butlonosego, żeby dać temu gniotowi 7/10.... To żart.prawda?
Jeżeli chodzi Ci o "Tucker and Dale vs. Evil" to jest zajebiste, innego nie znalazłem w bazie....