PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665399}

Zbaw nas ode złego

Deliver Us from Evil
2014
6,6 81 tys. ocen
6,6 10 1 81322
5,4 11 krytyków
Zbaw nas ode złego
powrót do forum filmu Zbaw nas ode złego

Cinema City Kraków Galeria Bonarka seans o 16:45. Jakieś 4 dziewczyny (albo 3) i 3 chłopaków.
Idziecie do kina i jeszcze na horror to starajcie się zachowywać cicho. Nie powiem jakie słowa cisną
mi się na usta, gdy przypominam sobie idiotę, który bez przerwypatrzył na telefon i coś gadał do
kolesia obok... i za każdym razem gdy w filmie było budowane napięcie dziewczyny obok tych kolesi
albo o czymś gadał albo śmiały się jak głupie do sera. Co do samego filmu to chociaż nienawidzę
tematu opętania to ta adaptacja wyjątkowo mi się podobała. Dobrze budował napięcie i odpowiednio
je rozładowywał.

baniaq

Troche zachodu i klopotliwe,bo w koncu chcesz obejrzec film w spokoju,ale...czasem najlepsza jest interwencja - zglaszasz problem,zatrzymuja film i wyprowadzaja.Tak sie zdarzylo podczas mojego kiedys tam seansu ( innego wprawdzie,ale to bez znaczenia).

ocenił(a) film na 1
baniaq

Zwróciłeś tym dzieciakom uwagę? Może chociaż zgłosiłeś obsłudze, że zachowują się kretyńsko?

ocenił(a) film na 8
Sakuol

Dziewczyna mnie powstrzymywała, gdy chciałem w nich rzucić popcornem.

ocenił(a) film na 6
baniaq

Lej w pysk bo nic innego nie pomaga , żadne zgłaszanie, ja kiedyś sikse zbeształem bo mi na hobbicie telefonem za minute świeciła i wyły tam bo coś na you tube oglądały,,, ryknąłem to cały rząd w ciszy siedział do końca seansu .... polecam .

Maverick0069

Takie zachowania są to na tych posranych koncertach dla bezmózgowych dziewczynek.Ja miałem taką sytuację na Epoce Lodowcowej 4 jacyś chłopacy z gimnazjum grali na komórce i gadali

ocenił(a) film na 3
baniaq

trzeba bylo podejsc i grzecznie powiedziec wypie...lac bydło ;)

baniaq

Ja tam mam złoty środek. Po prostu nie chodzę do kina bo tam zawsze się bydło trafia i to nie tylko dzieciaki ale także cebulaki wszelkiej maści. Po prostu mam 50 cali i mam kino w domowym zaciszu, minusem jest to, że nie obejrzę filmu szybko, ale przynajmniej mam lepsze wspomnienia z seansu.

baniaq

To jeszcze się nie nauczyłeś, że do kina się nie chodzi?

ocenił(a) film na 8
Guttural

Żeby nie oglądać filmu rok po jego premierze wole pójść do kina. Z mojego doświadczenia wynika że rzadko trafiają się takie ptasie móżdżki ;) Poza tym jakoś tak lubię chodzić do kina, bo jednak takie 50 cali różni się od ekranu kinowego :)

ocenił(a) film na 6
baniaq

Widocznie tak ich zainteresował ten film, który wg mnie do najlepszych nie należy 6/10

ocenił(a) film na 6
baniaq

„seans o 16:45” i tu jest pies pogrzebany : )
ja chodzę do kina zwykle około 19-20 i tam gimbaziarni jest mniej a jak już są to nie przypadkiem bo akurat byli po szkole w galerii, tylko dlatego, że chcieli przyjść na film. Dobrą opcją są tez pokazy przedpremierowe bo tam już w ogóle nie ma ludzi „z przypadku” z racji na późną godzinę wyświetlania

ocenił(a) film na 6
baniaq

poruszyłeś wazny temat. Jak bywam w kinie to bardzo często drażni mnie zachowanie innych, zwłaszcza młodzieży,ale nie tylko. Nikt nikomu nie zabrania się uśmiechnąć ale głośne rechotanie (często nieadekwatne do scen) jest wkuR******e. Czy film jest dobry czy zły, powinno się szanować to,że na sali kinowej są inni, którzy chcą w spokoju obejrzeć film!! Ostatnio byłam na "służbach specjalnych "w kinie. Dla mnie film był dobry i mnie mocno zainteresował ,ale oczywiscie nie mogłam do konca się skupić. Jak można się śmiać na nim to nie pojmuję. Seanse dla półmózgów powinny być oddzielne.

ocenił(a) film na 7
baniaq

jak co nie którzy niżej- nie chodzę do kina ze względu na dziecioszków głodnych dziecioszków-skutecznie mnie wyleczyli- 55 cali i kino domowe, jak żona wyskauje z popcornem czy czymś chrupiącym, wtedy jestem odważny :),do końca seansu mam spokój a film niezły mogli go jeszcze podkręcić w kwestii horroru

ocenił(a) film na 9
baniaq

Idź do kina na jak najszybszy seans-mniej ludzi, mniej stresów.