Heh tytuł 10/10 a ocena 9 :D
Sory, że tak pisze, ale chyba nie miałeś zbyt dobrych relacji z synem ;o
to przykre... Jak się głębiej zastanowić to bardzo przykre. Płakać bardziej na filmie niż pogrzebie syna? Boże...
tez musze napisac ze mi sie pododba , no i ta scenka z najlepszego filmu Lyncha
współczuję twojemu synowi i twojej rodzinie że mają ojca który bardziej przeżywa losy bohaterów idiotycznych filmów niż własnej rodziny, a w ogóle to na zielonej mili można się co najwyżej popłakać ze śmiechu
Co ma ironia do tego? Nie powinno się żartować z takich rzeczy jak śmierć(pogrzeb) i w ogóle jak można ją porównywać do filmu? Żal mi cię...
to moze nie być żart ani ironia, jesli on nie zartuje to ja wiem cos na ten temat...
szkoda zdrowia i nerwow na debilne polskie telenowele , i wyssane z palca bzdety w serialach daj sobie z tym dziadostwem spokoj...
Pewnie sam oglądasz jakieś telenowele i cię zdenerwowało że jakiś penisek z rancza zerwał ze swoją dziewczyną i pieprzysz bzdury , a mozg ci zlansowala zielona mila
niezle sie trzymasz fabuly , oglaj daqlej durne rancza , i tam sie wypoc , tu juz zrobiles z siebie glupa...
nie mam co wymyslac, tylko nie wiem czego ty sie wstydzisz? rancza sie wstydzisz? czy tych 7 milionow ciemniakow///?
Wstydzę się że wdałem się w konwesację z takim "ciemniakiem" jak ty , nara nie pozdrawiam mam nadzieje ze zdechniesz w męczarniach
hahahaha w meczarniach, hhhhhhhahahaha ale cie wzielo kolo , hahaha ale pewnie juz nie ma dla ciebie ratunku.... w meczarniach , hahaha
Mnie ten film wkurza od zawsze tym, że postaci w nim są właśnie takie bajeczkowate - jak z bajek dla dzieci, ale ogólnie ogląda się nieźle. Raczej nie nudzi. Do Skazani na Shawshank to mu trochę daleko.
Bawisz się w Ironię czyli pseudointeligencka zabawa w pisanie bez sensu. Co jeśli twój syn KIEDYŚ naprawdę umrze zanim ty umrzesz - nie będziesz miał wyrzutów sumienia skończony kretynie ?