Wytrzymałem 40 minut i basta, scenariusz nie istnieje, coś tam sklecono i powstał mierny filmik, odradzam serdecznie 4/10.
co do za film gostek pol glowy niema a zyje albo same nogi chodza jakas totalna paranoja szkoda kasy na takie filmy zeby produkowali totalny obled
1/10
A ja mam wrażenie że widziałeś caly ale zwiastun :) Wszystko o czym piszesz było w zwiastunie. Ja filmu nie widziałem, po zwiastunie widać że nie można nastawiać sie na dzieło typu Avatar ale bardzo zainteresowało mnie to że ludzie natrafili na niewidzialną barierę, i na pewno zobacze ten film w całości. Pozdrawiam :)
Jesteś kretyn. Skoro nie oglądnąłeś całego filmu, nie powinieneś wystawiać oceny. Zachowałeś się jak typowy gimnazjalista, choć pewnie jesteś starszy. Nie zmienia to jednak faktu, że oceniając film nie oglądając go zrobiłeś coś żenującego.
Nie o Ciebie. O tego co założył temat. Oglądnąłeś cały film, dałeś 1/10 ok, Twoja sprawa. Masz podstawę, aby ocenić tak film. Ale jak ktoś oglądnie 30min filmu i mu się nie podoba, daje 1/10 to jest naprawdę żałosne...
Ja zas uwazam ze film byl dobry. lubie wlasnie takie dziwne horrorki. Podobal mi sie ten motyw cos jakby znalezli sie winnym wymiarze ( skojarzylo mi sie to z "Langolierami") gdzie wszyscy znikneli i ta niewidzialana sciana. W koncu cos innego takiego jak lubie a nie same kontynuacje lub remake. Ciekawy i niezly daje 7/10