PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33976}

Zjadacz grzechów

The Order
2003
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12051
4,3 3 krytyków
Zjadacz grzechów
powrót do forum filmu Zjadacz grzechów

Dzieci ile Wy macie lat że tak wszystko krytykujecie? Marlona Brando wychwalacie pod niebiosa, a jedyny film jaki oglądaliście z Jego udziałem to Ojciec Chrzestny. Dla mnie film jest interesujący. Za dużo oczekujecie.

ocenił(a) film na 9
stifler_6

Zgadzam się, film jest świetny, oryginalny scenariusz, gra aktorów również niczego sobie, a do tego boski Heath Ledger :P. Jak dla mnie - rewelacja. :)

Pu_lina

Przeczucia miałem dobre. Po śmierci Ledgera jego filmy będą znacznie przeceniane. Może jeszcze nie teraz, ale może za pół roku dla niektórych "Zjadacz Grzechów" będzie filmem wybitnym. To jest dopiero hipokryzja!

ocenił(a) film na 4
robert_28

może i pomysł ciekawy, choć fabuła niewciągająca...
może i aktorstwo nie najgorsze (scena Ledgera na obu łożach śmierci) ale na pewno nie wybitne...
choć końcówka niezła, to 5/6 filmu po prostu nudne...
i taki właśnie jest ten film - może i ma ciekawe momenty ale na dobry film to za mało... 4/10

użytkownik usunięty
robert_28

Jak ja uwielbiam ten sposob myślenia! Może mroczny rycerz tez swoja sławe zawdziecza śmierci Heath'a? To, że nie robił wokoł siebie szumu nie robi z Niego gorszego aktora. Filmy jak: BBM, Candy czy nawet komedia romantyczna 10 Things I Hate About You, pokazały jakim był aktorem.
No może powiesz, że Ray'a Charles'a też ludzie zaczeli doceniac po jego śmierci?

Muszę Cie zaskoczyć. Dla niektórych ten film juz jest wybitny. Nie mówię tu akurat o sobie. A w czym Ci przeszkadza to, że ten film dla kogos bedzie dziełem wybitnym? Zrozum, ze każdy ma inny gust i to co sie Tobie nie podoba, dla kogos innego może byc arcydziełem. Tak trudno to znieśc?
Myśl, że ktoś może lubic coś czego Ty nie lubisz? hmmm?

użytkownik usunięty
stifler_6

Ja rozumiem, że komuś może się on nie podobac. Są gusta i guściki, ale argumentowanie tego wypowiedziami "nie lubię tego filmu bo on jest głupi/nudny" jest wypowiedzią dziecka z przedszkola... -.-'

ocenił(a) film na 5
stifler_6

Ja może powiem, ze mnie nie jara. Religijne filmy po prostu mnie nudzą..;] Ale być może ma coś w sobie. Jednak głupio tak trochę oglądać znów ten sam zestaw aktorów..;/ -> "Obłędny Rycerz"....

{i tą brzydką dziewczynę...;P}

użytkownik usunięty
Galaska

Jełsi mozna oglądac kolejny raz zestaw Burton - Depp - Bonham Carter to do tego tez mozna sie przyzwyczaić ;)

ocenił(a) film na 5
stifler_6

nie no, nie jara mnie jak nic ;] obejrzałam do końca, fragmentami, dluuugo oglądałam... Nie widzialam, żeby on kochał tą laskę i w ogóle tak jakoś....dałam na OK w kazdym razie ;)