no to widocznie interesuja cie plytkie i nieciekawe filmy... wg mnie ten film jest bardzo ciekawy a nie jakis kolejny film o zabijaniu... zaluje ze nie masz gustu dobrego!pozdrawiam pa
Lubię horrory w stylu (wymienię te w miarę ostatnie, które przychodzą mi na myśl) "INNI", "CO KRYJE PRAWDA", "RĘKA BOGA", "SZÓSTY ZMYSŁ", "THE RING", "CIEMNOŚĆ", wolę już nawet "OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE 1 i 2", "UNDERWORLD", "RESIDENT EVIL" czy nawet "STATEK WIDMO" Ten ZJADACZ był dla mnie MDŁY, nie straszmy i po prostu nie ciekawy. Nie było ani grama strachu czy napięcia. Nawet ostatnio oglądany "ONI" był dużo lepszy. Jedynie "DRACULA II" jest gorszy i PLEBANIA serial w telewizji.
Zgadzam sie kompletnie beznadziejny. Żadna scena nie zrekompensowała mi ponad dwugodzinnej męczarni.....
Totalny krap nakręcony bez logiki ani polotu, religijno-mistyczny bełkot ze słabym aktorstwem i kulawym scenariuszem. Minister zdrowia ostrzega.
totalna klapa. film dla naiwnych. pokazuje jakby wygladal swiat gdyby nauki chrzescijanskie byly prawdziwe...
Fajnie ze UNDERWORLD to horror... ;]
Mnie podobała się scene jak Mara umierała...podobała mi się gra księdza w w tej scenie!