PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33976}

Zjadacz grzechów

The Order
2003
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12051
4,3 3 krytyków
Zjadacz grzechów
powrót do forum filmu Zjadacz grzechów

BEZNADZIEJA

ocenił(a) film na 4

Oj tragedia z tym filmem. ani straszny ani ciekawy, DENKO 4/10

igorkramek

no to widocznie interesuja cie plytkie i nieciekawe filmy... wg mnie ten film jest bardzo ciekawy a nie jakis kolejny film o zabijaniu... zaluje ze nie masz gustu dobrego!pozdrawiam pa

ocenił(a) film na 4
woyg

Lubię horrory w stylu (wymienię te w miarę ostatnie, które przychodzą mi na myśl) "INNI", "CO KRYJE PRAWDA", "RĘKA BOGA", "SZÓSTY ZMYSŁ", "THE RING", "CIEMNOŚĆ", wolę już nawet "OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE 1 i 2", "UNDERWORLD", "RESIDENT EVIL" czy nawet "STATEK WIDMO" Ten ZJADACZ był dla mnie MDŁY, nie straszmy i po prostu nie ciekawy. Nie było ani grama strachu czy napięcia. Nawet ostatnio oglądany "ONI" był dużo lepszy. Jedynie "DRACULA II" jest gorszy i PLEBANIA serial w telewizji.

igorkramek

Zgadzam sie kompletnie beznadziejny. Żadna scena nie zrekompensowała mi ponad dwugodzinnej męczarni.....

ocenił(a) film na 2
woyg

Totalny krap nakręcony bez logiki ani polotu, religijno-mistyczny bełkot ze słabym aktorstwem i kulawym scenariuszem. Minister zdrowia ostrzega.

woyg

totalna klapa. film dla naiwnych. pokazuje jakby wygladal swiat gdyby nauki chrzescijanskie byly prawdziwe...

ocenił(a) film na 5
Pandemonium

ahhh zabolało co ?? :):):) i dobrze :):):)

ocenił(a) film na 8
igorkramek

Fajnie ze UNDERWORLD to horror... ;]

Mnie podobała się scene jak Mara umierała...podobała mi się gra księdza w w tej scenie!

Bick

Jaka gra? To stękanie i kładzenie się a babce nazywasz grą? hmm, ciekawe ;)

@woyg - n/c

godrom

Benno Fürmann zagrał bardzo dobrze. jak zawsze zresztą;-)