PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33976}

Zjadacz grzechów

The Order
2003
6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 12051
4,3 3 krytyków
Zjadacz grzechów
powrót do forum filmu Zjadacz grzechów

Niesztampowy, bez fajerwerków i rzygających krwią zombie.
Opowiada ciekawą choć nieprawdopodobną historię.
Swietny klimat i muzyka.
Aktorzy dobrani nieźle.
Taki oderwany od rzeczywistości.
Mnie się podobał.
A że większości się nie podobał.....
No coż, to nie jest film o Majce na TVNie, to prawda.

ocenił(a) film na 10
pcsik

Zgadzam się z przedmówcą.

ocenił(a) film na 9
fortuno

Zgadzam się z przedmówcą.[2] ;)

ocenił(a) film na 7
pcsik

Na pewno nie zachwycił,ale wprowadził jakąś świeżość , coś nowego i to się chwali.Jeden z lepszych filmów tego gatunku

użytkownik usunięty
Heroes222

Nic dodać, nic ująć.

pcsik

Ten film to porażka. Żałosny. Nie rozumiem Was. Co w nim było takiego świetnego?

ocenił(a) film na 7
Keishinn

Ani nie świetny, ani żadna porażka. Ot taki całkiem niezły film, z nawet wciągającą fabułą. No i różniący się od Hollywoodzkiego gówna w stylu "Transformers" czy "2012".
No i znakomita gra aktorska Ledgera.

ocenił(a) film na 6
Chuchu

I ja chyba też podpisałbym się pod tą opinią. Faktem jest, ze film ma fajny klimat i parę fajnych momentów ale nie jest jakiś porywający czy trzymający w napięciu. I tu nie chodzi o to, ze nie jest jakiś krwiożerczy ale wg mnie miejscami przynudza. Nie jest taki wciągający jak to się mówi, że nie można oderwać się od ekranu nawet na minutę. Tutaj tak nie jest. Dla mnie tak średniak z niezłym klimatem i fajną grą aktorską. ;)

ocenił(a) film na 4
adrianoso

Po temacie "tajemnicza komórka egzorcystów walczy z demonami w środku Watykanu" można się było spodziewać czegoś znacznie gorszego. Tymczasem film to przyzwoity średniak w swoim gatunku. Raczej B niż D :) Gdyby go jeszcze nieco skrócić i wywalić najbardziej kiczowate sceny, np. dzieci demony i grzechoośmiornice...

pcsik

Zgadzam się, nie wiem co oni tak "jadą" na ten film, tudzież widzą jakieś ośmiornice z kosmosu, przecież wiadomo, że to nie o to chodzi.
Aktorstwo imo naprawdę dobre.