czytając wszystkie komentarze zastanawiam się po co ludzie zaczynają 10000000 tematow na ten sam temat;p skoro ktos juz napisal, ze film sie mu nie podobal to po kiego ch.... pisac tysiace innych mowiacych o tym samy postow skoro mozna dolaczyc do rozmowy...no ale nic ja nie o tym;p film również sioę mi podobał i to bardzo;p byl dobrze zagrany, dobrze zrobiony muzyka niesamowicie pasujaca;p fabula nieoklepana swietnie sie mi ogladało! naprawde rowniez polecam
Po to by ludzie nie sugerowali się milionem niepochlebnych komentarzy, żeby pokazać że jest więcej niż jeden człowiek któremu się ten film podobał
mi tez się ten film podobał. całkiem niezła muzyka aktorzy tez dobbrze dobrani. historia całkiem fajna
Dzisiaj w piątek 23.05.2008 na Polsacie o 00:25 (czyli prawidłowo już w sobotę:-))) Polecam wszystkim fanom Heatha
uwilebiam godziny nadawania dobrych filmów w TV. M jak miłosc 20 godzina inne brednie rowniez 20;30 a dobre filmy czesto sroda 00;50... No ale coż pozostaje dvd :)
Mnie osobiscie film sie podobał... nie należał do ty "lekkich" , byl inny niz wszytskie. Nie rzucił na kolana ale nie był zły.
ja wlasnie zasiadłam do tego filmu bo przeczytałam, ze ponoc podobny do Armii Boga. A moim zdaniem Armia boga jest sto razy lepsza... Ten film mnie uspał... :/ takie filmy okreslam mianem bajki dla dzieci, bo to ani przestraszyło ani zaciekawiło... Naprawdę nie podobał mi sie wcale...