Zlodowacenie

2012: Ice Age
2011
2,6 2,7 tys. ocen
2,6 10 1 2652
Zlodowacenie
powrót do forum filmu Zlodowacenie

postanowiłem obejrzeć ten film i stwierdzić czy pokrywa się z nimi. Muszę stwierdzić, że w 100% . Już litościwie próbowałem znaleźć jakis plus tego filmu, lecz niestety nie ma tam nic. Począwszy od fabuły, która jest na maxa beznadziejna, bezsensowana, zrobiona na siłę.
To powinno sie powoli zaczynac, a nie JEB i zlodowacenie !!!

GRA AKTORSKA ! Porażka jakiej nigdy nie widziałem, sam główny aktor i jego chomiczy ryj...masakra... wszystko sztuczne !!!!!!

No myślę, że głównym skrzywdzeniem kina w 21 wieku jaki dostarczył nam ten film, to są NIEPRAWDOPODOBNE efekty specjalne. Ze zdumieniem oglądałem je...naprawde ! Jak można coś takiego zrobić...Porazka jakiej mało !

Nie mogłem się powstrzymać przed opisaniem tego ścierwa ! Omijać z daleka !
3 zbrodniarzy kina : Trey Stokes, Paul Sinor, Alexander Yellen,

Adiyoyo167

tytuł wypowiedzi co prawda oryginalny na swój sposób ale raczej niestosowny w pewnych kręgach;) Fakt faktem widać wielkie rozczarowanie bo fakt faktem jak na te lata ktoś zdecydował się wypuścić na rynek taką produkcję. Producent chce sobie wbić gwóźdź do trumny czy zyskać rozgłosu na skandalach, ciężko mi zrozumieć idee wypuszczenia na świat tego jakże niedopracowanego filmu.
Idea na stworzenie filmu fajna nawet i super, ale tyle jeśli chodzi o pozytywne opinie w ocenie tego materiału wideo