Widzę jak reszta nie ukrywam rozczarowania, jak na te lata spodziewałem się dreszczyku, film dostarczał nerwów jedynie. Źle osadzone role, aktorzy grają mają dialogi i sposobem zachowania zachowują się jak w tanich filmach metrażowych. Nie wiem póki co jaki koszt produkcji jest tego filmu ale jeśli wielki to ktoś nieźle nakradł, bo film wygląda na produkcję tanio metrażową. Jak któraś scena nawet wygląda przyzwoicie to psuje cała reszta scenerii dialogów i sztuczności. Takim filmem można się zaskoczyć ale naprawdę kilkanaście lat wstecz nie przy tej technologi i sztuce aktorstwa, W tym filmie niestety zabrakło wszystkiego. Zmusiłem się wręcz do oglądnięcia całego filmu, aby mieć obraz całego i nie za szybko wyrazić swą negatywną ocenę, ale jednak nic tego nie zmieni. Główni aktorzy wyglądają jakby się scen uczyli z tydzień przed nagrywaniem. Są sztuczni, nie oddają w żaden sposób powagi sytuacji. Można by wypracowanie na temat tego filmu napisać, ale czy warto? Film wygląda na produkcję tanią i szybką.. na obecne czasy niczym nie urzeka, wręcz rozczarowuje a mnie nawet zdenerwował.
Wyraźcie swoje opinie;)