Zlodowacenie

2012: Ice Age
2011
2,6 2,7 tys. ocen
2,6 10 1 2652
Zlodowacenie
powrót do forum filmu Zlodowacenie
ocenił(a) film na 2
Samarrita

Oczywiście ja.

Samarrita

Jakie krejzi rzeczy tu się dzieją! Ludzie zamarzają w kilka sekund, wielkie sople spadają z nieba, NIESAMOWITE

olgaach

prawda? a czlowiek, niepomny takich cudow, siedzi sobie w cieplej chalupie, w bamboszach, z ciepla herbata w kubku.... masakra ;)

Samarrita

Czuję lekką grozę na myśl, że niedługo koniec świata...!

Ponieważ nie widziałam początku, nurtuje mnie bardzo jedno pytanie: skąd się w ogóle wziął ten lodowiec i czemu sunie bokiem?

olgaach

Na Islandii dochodzi do potężnej erupcji wulkanu, w wyniku której olbrzymi fragment lodowca oddziela się i podąża w stronę Ameryki Północnej. W tych trudnych warunkach rodzina Hartów podejmuje walkę o przetrwanie. Nie pozostało już wiele czasu, ponieważ zbliża się lodowa zagłada.

W ogole jakie beznadziejne zakonczenie.

Samarrita

Sunę, sunę, sunę i nagle już nie sunę. KONIEC!

Poza tym bardzo podoba mi się, że Amerykanie zawsze uważają, iż zbombardowanie "problemu" jest świetnym sposobem na wszystko - jak widać od szalonych lodowców po wściekłe, zmutowane bestie.

olgaach

true :D dwuglowe rekiny, gniazda zmij i pajakow czy inne stwory zawsze ostatecznie gina w 99% od detonacji... ale zawsze jakis osobnik ma jednak szczescie :D

Samarrita

jakie? niestety nie wytrwam do końca

deadrys

nic nie straciles :D

Samarrita

Cieszę się, że nic nie straciłam.

olgaach

Bo to był lodowiec krab.

Widziałem jednym okiem ale mi wystarczyło. Biało dość.

olgaach

Dawno już nie było w niedzielę dobrego filmu o potworach.

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

W tym tygodniu złych filmów dość dużo. Ja czekam głównie na Ogniste Monstrum, czy coś ten deseń

lidzia_d

o rany, a co to? :D

Samarrita

Rzucę na to okiem. Ocena niska, niecałe 3 pkt. 2012 dostał raptem 6, a moim zdaniem zasługiwał na więcej. Więc może i tu będzie inaczej.