PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337184
3,5 51 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Jestem wielką fanką sagi Zmierzch, zarówno książki jak i filmu (no i niesamowitej ścieżki dźwiękowej). Wydaje mi się tylko, że Stephenie popełniła kilka błędów... a przynajmniej jeden. Nie umniejsza to mojej fascynacji książką, ale (może coś źle zrozumiałam) w pierwszej części kiedy Cullenowie są opisywani pojawia się fragment, że Jasper i Rosali są rodzeństwem, bliźniakami, oboje nazywają się Hale, a potem, jak wiadomo, okazało się, że wcześniej nie mieli nic wspólnego ze sobą. Co myślicie?

ocenił(a) film na 7
simpsonka18

ojj ja też ale jeszcze do listopada dużo czasu... xDD

NightGirl

ale jakie będziecie zachwycone po tak długim czasie oczekiwania :))))))))))

ocenił(a) film na 6
monia___w

hihi xD ale jeszcze bardziej nie mogę się doczekać całości midnight sun xD

ocenił(a) film na 7
simpsonka18

ooo tak bo tylko tego nie znam jeszcze xDDD

ocenił(a) film na 7
NightGirl

sory że poza tematem, ale czy ktoś wie co zrobić jak się przestawi klawiatura i zamiast jednego znaku pisza sie dwa?? Pomóżcie bo jestem w kropce . Moje gg 7762889

ocenił(a) film na 7
NightGirl

odwołuje już wszystko ok :]
jakoś tak pusto ostatnio na forum... Może damy jakiś temat?? xD

ocenił(a) film na 6
NightGirl

to cos zapodaj xD

GilmoreGirl

Hej ja też jestem wieeelka fanką sagi zmierzch i teraz, czytając drugi raz książkę "Przed świtem" nie zrozumiałam jednej części. Czy Bella (w tej części sagi) odwiedziła Volturich??
Bo przecież miała taki zamiar i w pewnej chwili było napisane o tym jedno zdanie ("moja wizyta u Volturich była krótka" czy coś takiego). A potem, kiedy przyjechali Rumuni i myślała o ich skórze, mówiła, że Volturich widziała ostatnio jeszcze jak była człowiekiem... Więc ja mam pytanie: czy w przed świtem bella była w Volterze, czy nie??