Nie wiem czy Widziałyście tą gre na temacie Harrego Pottera .Brałam w niej udział całkeim fajne!Polega ona na tym że 1 osoba pisze sie 2 przykłady związane z sagą a 2 osoba pisze co jest lepsze i podaje kolejne 2 nowe przykłady .
Oki To ja zaczynam
Związek Belli i Edwarda czy Związek Alice i Jaspera??
z philem, charlie jest na nią za poważny i nieśmiały xD
fajniejszy jacob w postaci wilka czy człowieka?
Człowieka
oddaje
sorki ale nie uwazacie ze to juz sie nudne robi??? co chwile sie powtarzaja pytania :P
dla większości chyba jednak nie. jak nie pasuje to nie pisz
hmmm czego bardziej się nie możecie doczekać: new moon czy całego midnight sun? (o ile będzie bo SM chyba się obraziła za ten przeciek ;( )
rozrywkowa xD kto lubi takie zamuły?? xD
hmm fajniejszy domek belki i edzia czy emm i rose?
Raczej książka. xP
No to jak jesteśmy przy książkach (co prawda to nie porównanie) to która część według was najlepsza? :D
zmierzch. dlatego że jak czytam zmierzch to chociaż wiem że edzio z belką będą razem czuję takie coś no nie wiem jakby 'grozę' choć to nie jest właściwe słowo, taka niepewność czy oni będą razem czy wszystko się dobrze potoczy. a reszta części to ja juz wiem że będą razem i to takie trochu nudne xD
pewnie sie powtarzam ale lepiej byc z em czy jas?
Zmierzch ;) zdecydowanie Zmierzch :)
Która okładka książki wam się najbardziej podoba?
Zmierzch? Księżyc w nowiu? Zaćmienie? Przed świtem?
Emmetta oczywiście xP zawsze chciałam mieć jeepa, mógłby mi go odsprzedać, albo najlepiej podarować w prezencie xD tylko żeby był jasnozielony a nie czerwony xP
porshe alice czy vanquish edzia? patrzyłam na googlach niezłe te samochody xP
miałam wcześniej takie same pyt xP oczywiście serduszko xP
mieć za przyjaciółke Jess czy Lauren?
Oczywiście Lauren. Jess mnie wkurzała, ona poprostu wykorzysywała Belle.
Całować się z Edwardem, czy Jacobem??
hmm jeśli chodzi o postać z filmu to z jacobem xD ale jeśli chodzi o książkę to z edziem xP
Z postacią z filmu? Oczywiście że z Jacobem. Pattinson jest ochydny, ale jeśli chodzi o postać z książki... Trudna decyzja. Chyba z Edwardem i z Jacobem. Jeden po drugim xD
Kto gorszy? Marek, czy Kajusz?
Kajusz, taki wredny i wgl a Marek to cały czas taki cichy i 'znudzony' xD xP
Forks czy jacksonville? gdzie lepiej mieszkać?
Forks bo są wampiry;P
Yyy pytania mi się kończą więc mogę się powtórzyć;D
Zasadnicza sprawa: Kim lepiej być: Wampirem, człowiekiem czy wilkołakiem??
wampirem ;] człowiek jest nudny, a wilcze życie mi się nie podoba :P
jest tego wszystkiego strasznie dużo na forum, żeby teraz przeczytać, więc jak się powtórzę to z góry przepraszam :D
Quil czy Embry?
Quil xD obydwoje są przyjaźni i fajni ale jednak wolę Quila xD
Eee nie wiem... Które fajniejsze wpojenie? xD Jareda i Kim czy Quila i Claire?
Quila i Claire bo ona była dzieckiem:p
Co wolicie Volturi czy Victorie - dlaczego akurat tę postać???
hmm... Trudny wybór xP Chyba jednak Volturi mimo, że dziełali grupowo. Victoria chciała się zemścić nie patrząc na nic innego, a z Volturi dało się porozumieć.
ee... Bella z irokezem czy łysy Edward? :D :D
Alice z Jacobem - ciekawe połączenie :D
Cytat:
"Ja Ci mówię, że czytam w ludziom w myślach, a ty mówisz że z tobą coś nie tak?" czy "Lew zakochał się w jagnięciu?"
Jestem romantyczna więc "Lew zakochał się w jagnięciu";P
Bella z Jamesem czy Edward z Victorią??
Hmmm ciężki orzech do zgryzienia, ale chyba Edward i Victoria. Skoro Victoria tak usilnie szuka zemsty za zabicie Jamesa musiała być z nim bardzo związana, a skoro i Edward i ona są wampirami mogło by to być jakieś połączenie - w ostateczności.
Paramore - decode czy Bella's Lullaby?
już wolę samotną xP
Rosalie biedna i normalna (taka nie zarozumiała) czy Bella bogata i zarozumiała (taka co się jej w dupie poprzewracało)? xP xD
moim zdaniem dla wilkołaków odór wampów gorzej znieść niż dla wampów odór wilkołaków xP a jeśli chodzi o mnie to ja tam wolę 'odór' wampów xP taki słodki xP
no więc pytanie które pewnie i tak się powtórzy:
Edward z filmu (Pattinson) czy Edward książkowy (ten w Twojej głowie)?
z którym wolałabyś być?
oczywiście że książkowy! Rob jest brzydki blee x/ ale jakbym miała wybrac to bym wolała Emmetta bo za Edziem zbytnio nie przepadam
wolałabyś być z Jazzem czy Emem?
już wole przesłodzona Belkę, no bo wyobraźcie sobie Edzia emo, już i tak jest za poważny i za emocjonalny, a co dopiero by było jakby był na dodatek emo... Dżizas wole nawet nie myśleć xP
Victoria z Jamesem czy Riley'em?
Z Jamesem;D
Tak BTW. Edzia emo nie trzeba sobie wyobrażać bo on czasem był jak emo:D
W KwN w soundtracku miała być piosenka o tytule "Memories" wolicie ją w wykonaniu Within Temtation czy w wykonaniu Sugarcult??
Sugarcult :]
Która z piosenek w wykonaniu R. Pattinsona jest bardziej liryczna?
[ja od dawna mam swój typ :D]
"Let me sign" czy "Never think"?
Never think :)
która piosenka wg was najbardziej nadawałaby się do soundtrack'u New Moon'a:
"Insolita" Le Vibrazioni czy "My Girl Is Mine" Sunrise Avenue??