Nie wiem czy Widziałyście tą gre na temacie Harrego Pottera .Brałam w niej udział całkeim fajne!Polega ona na tym że 1 osoba pisze sie 2 przykłady związane z sagą a 2 osoba pisze co jest lepsze i podaje kolejne 2 nowe przykłady .
Oki To ja zaczynam
Związek Belli i Edwarda czy Związek Alice i Jaspera??
Bella staje się wampirem.
Spędzić wieczór oglądając tv z ojcem, czy słuchając wampirzych opowieści?
Alice z Mikiem.
Edward z Tanyą, Jasper z Kate/ ;) Trochę dziwne ale tak jakoś mi do głowy przyszło..
Jasper z Kate.. /no bo i tak wygladał jakby cierpial wiec dodatkowe porazenie prądem by mu nie przeszkadzalo..
Jake z Rosalie czy Leah z Paulem?
troche pokrecone... wiem.. ! ;)
łe.. coś pokręciłam ze stronami...:) I napisałam dwa razy ten sam wyraz! xPxP
Hmm...Leah z Paulem.
A pytanie to samo co powyżej- wilcze opowieści, czy wampirze opowieści.:D:D
Wampirze opowieści opowieści :)
Skoro jesteśmy przy opowieściach- wampirze opowieści czy wilcze opowieści? xP
wampirze opowiesci xD
swiadomosc Belli, ze juz nigdy nie zobaczy Edwarda czy swiadomosc Edwarda, ze Bella nie zyje
w sensie że gorsze?
no to oczywiście świadomośc Edwarda że Bella nie żyje!
najgorsza "bitwa"
James atakuje Belle czy Victoria tworzy młode wampiry no i oczywiscie atakuje :P
w sumie trudno wybrać ale chyba gorsza z Victorią bo miała więcej sojuszników
przeszłość (ludzka) jaspera czy rosalie - która gorsza ??
nie bardzo wiem co ma rosół czy pomidorowa do zmierzchu więc odpowiem na poprzednie pytanie: Rosalie :P
wyjazd z Edwardem na tydzień czy wyjazd z Jacobem na miesiąc?
Jak to nie ma nic do Zmierzchu?! Skandal! To jest zabawa, każdy może grać, a mnie dyskryminujesz, to nie fair. Więc ja nie odpowiem na Twoje pytanie, tylko na poprzednie, o!
A więc: pomidorowa zdecydoanie.
zaćmienie czy pełnia?
Nie martw sie, ja tez nie wiem co te zupy mają do tej świetnej sagi. xP I też chciałam to zaznaczyć. To nie jest dyskryminacja. Tylko mam wrażenie, że to forum miało dotyczyć bezpośrednio do książek (lub filmu).
I wole pojechac gdzies na miesiac z Jacobem. :)
Tez odpowiadam na poprzednie pytanie.
Bella, ktorej nie mozna czytac w myslach, czy Jacob, ktoremu mozna?
Ja chciałam pożartować, pośmiać się, a Wy to wszytsko na serio aż mi się przykro zrobiło, że nikt nie zaczaił żarciku. Ehh trudno, życie toczy się dalej... A pomidorową i tak lubię najbardziej.
Jacob któremu można (nawet jeśli śmierdzi :P)
śmierdzieć wilkołakowi wampirem (tzn. slodki zapach) czy śmierdzieć wampirowi wilkołakiem (zapach mokrego kundla) xD
nie ma to jak chore pomysły :P
śmierdzieć wilkołakowi wampirem xD
byc nowonarodzonym wampirem czy niedoświadczonym, niekontrolującym sie dobrze wilkołakiem ??
być nowonarodzonym wampirem
mieszkac z wampirami (ale nie być jednym z nich) czy mieszkać z wilkołakami (i nie być wilkołakiem)
Jaspera
mieć za brata Emmetta (on wampirem Ty czlowiekiem) czy nie mieć rodzeństwa?
mieć brata (choćby wampira, sama nie mam więc jestem ciekawa jak to jest xD)
pytanie trochĘ w innym stylu ale zawsze na wybór:
czy uważasz że Edward i Bella staliby się parą gdyby on potrafił czytać jej w myślach: TAK czy NIE ??
Nie... Po prostu by się nią nie zainteresował... Jessice potrafił czytać w myślach i czy do czegoś doszło??
Mieć normalne dziecko i mieszkać z wampirami, narażać je na niebezpieczeństwo od strony krewnych czy mieć dziecko-pół wampira i narażać je na niebezpieczeństwo od strony Volturi??
chyba opcja nr 2, w razie co lepiej chyba nie narażać krewnych na pokusy xD
miłość Belli do Edwarda czy do Jacoba ??
oczywiście że do Edwarda.... Jacob jest niedojrzałym egoista (przynajmniej tak jest w części trzeciej) przez co nawet się zastanawiałam czy nie zakończyć w pewnym momencie czytania....
co jest bardziej interesujące Zmierzch z perspektywy Belli czy Edwarda??
mimo wszystko wole zmierzch Belli :)
a teraz takie "drastyczne" pytanie Zmierzch czy Harry Potter? ciągle tak to porównują to zobaczymy co Wy wolicie (chociaż i tak znam większość odpowiedzi :P)
Zmierzch.:) HP też lubię, ale jest taki jakiś... łatwiej uwierzyć w wampiry niz w tego typu czary. xP
mm...Jane czy Alec?
hmmm ... czy ja wiem ... chyba jednak Jacob i jego sfora
A teraz takie pytanko
Bella w Hogwarcie czy Edward w drużynie pierścienia ;P
było juz takie pytanie , sama zadawałam ;d
Ale odpowiem, zeby nie bylo ;dd
Jacob i jego sfora ;dd
urodzić się jako półwampir czy zostać przemienionym w wampira ?
urodzić się jako półwampir a szczególnie jako dziecko Belli i Edzia :D :P
a pytanie była przez kogos zadane powyżej ^^ :)
Pijana Alice ... Rose co najwyżej zacznie sie nad soba użalać a Alice może mieć róźne dziwne pomysły.
Który jest lepszym ojcem: Charlie czy Carlisle?
Carlisle i to nie dlatego że był wampirem^^ tylko dlatego że miał cechy Charliego<nie interesował się zbytnio tym co robią jego "dzieci"> i miał też wiele swoich wspaniałych pozytywów.
Chodzić z Edwardem do szkoły czy do pracy?? <głupie pytaniexD nie mam pomysłów>
no, raczej do szkoły
Spedalony Troj (z tego gówna HSM, jakby ktoś nie wiedział) czy Edward?