Nie wiem czy Widziałyście tą gre na temacie Harrego Pottera .Brałam w niej udział całkeim fajne!Polega ona na tym że 1 osoba pisze sie 2 przykłady związane z sagą a 2 osoba pisze co jest lepsze i podaje kolejne 2 nowe przykłady .
Oki To ja zaczynam
Związek Belli i Edwarda czy Związek Alice i Jaspera??
Chyba jednak Kristen Stewart, Ashley Greene idealnie zagrała Alice :)
Czy uważacie, że główni aktorzy dobrze odegrali swoje postacie w filmie czy było to waszym zdaniem zbyt sztuczne i bez wyrazu?
chciałam się rozpisać,ale stwierdziłam, że zaoszczędzę Wam moich wywodów. Po przeanalizowaniu wszystkich aktorów muszę powiedzieć, że w 80% nawet się spisali, więc ogólnie TAK... (wygrywa większość)
Esme czy Rose z darem Alice??
Wole Setha.... jest taki naturalny i dobry nie rządzi nim egoizm tak jak jest w przypadku Jacoba....
klasyczne Volvo czy Ferrari?
Może to oklepane, ale chyba w roli Belli... chociaż Alice jest taka żywiołowa.... :)
co myślicie o tym całym wpojeniu?
jak dla mnie Charlie z Renee
w końcu to jego pierwsza żona a ja tradycjonalistka jestem
Jacob z Leą...
Dalej edukować się z Edwardem na studiach czy po prostu żyć z nim jak prawdziwe małżeństwo??xD
skok z klifu xD genialny pomysł miała :P
umierać w czasie ciąży (ojcem wampir) czy pozbycie się dziecka (tak jak planował Edward) --> takie troche smutnawe...
Umierać w czasie ciąży z dzieckiem wampira.
Włosy Jaspera vs. mięśnie Emmeta. ^^
czytanie w myślach.
Sto lat przyjaźni z Bellą (jako ludzie) vs. jeden dzień z nieśmiertelnym Edwardem?
raczej dzień z Edwardem... :)
oddaje pytanie bo sama chwilowo nie mam pomysłów...
samochód Rosalie jak jej nie lubie to samochód ma genialny :P
Bella w stroju sportowym czy Bella ubrana przez Alice?
kończą się pomysły z tąd te głupie pytanie :P
Bella w stroju sportowym, zawsze jaki wasny styl ;)
o moze emment jako ksiadz czy "maszyna do zabijania" ;D xD
Hahh, zależy czy była by to dobra "maszyna do zabijania".xP Jęsli nie to chyba ksiądz.
Mieć czerwone tęczówki, czy mieć i nosić kontakty, które się rozpuszczają? (załóżmy, że one szczypią po rozpuszczeniu- nawet wampira)
ale gorszy? to gorszy smak krwi
lepszy moment:
skok Belli przez rzeke czy opanowanie się przed wypiciem krwi czlowieka?
z Emmetem...
A gdyby tak: Bella budzi się po przemianie i zapomina o tym że kochała Edwarda<potem sobie przypomni> ale tak na początku od pierwszego wejrzenia zakochuje się w Carlishu, Emmecie, Jasperze a może w Alice??
<głupie ale mi tak przyszło na myśl po przeczytaniu pytania o księdzuxD>^^
chyba najlepiej zeby w Emmecie! i mam nadzieje ze wygralaby walke o niego z Rose! no i jej dokopala xD
a tak moze z innej beczki:
Kristen Stewart z Robertem Pattinsonem czy Kristen Stewart z Taylorem Lautnerem?
miłośc Edwarda do Belli chociaż potem jak ona była wampirem to jakoś tak inaczej....
Edward przed pojawieniem się Reenesme czy po?
na ich miejscu wolałabym impreze z pompą xD
Alice porzuca Jaspera czy Rose porzuca Emmetta?
pewnie sie powtarza ale co tam xD
co jest gorsze, tak?
to ofc. Jasper bez Alice.
Emmet mógłby znaleźć sobie kogoś bardziej wartościowego. ^^
Edward z Iriną vs. Edward z Tanyą? [wybrać lepsze]
co wolisz ;]
Edward z Tanyą
być trzecią żoną/ zostać zabitą w morzu przez Victorię (po skoku z klifu) ??
Edward ze zmierzchu czy Edward z zaćmienia --> wybierz tego lepszego
nie odpowiadać tak na pytanie to takie smutne :( xD