Zniewolony. 12 Years a Slave

12 Years a Slave
2013
7,5 153 tys. ocen
7,5 10 1 152920
7,1 58 krytyków
Zniewolony. 12 Years a Slave
powrót do forum filmu Zniewolony. 12 Years a Slave

Film jest warty obejrzenia w 100%.Lecz nie ukrywam że się delikatnie zawiodłem , bo po tak obiecujących zwiastunach spodziewałem się czegoś rzeczywiście Mega.Sam film jest dobrze nakręcony ma kilka genialnych scen i
bardzo podobają mi się role mniejsze które zagrali Benedict Cumberbatch,Paul Dano,Brad Pitt nie były to bardzo znaczące role ale Ci Panowie zagrali to świetnie.Uwielbiam Benedicta jest moim zdaniem niesamowitym aktorem ,
ale cała trójka była super, I jeszcze ta niesamowita muzyka w tle skomponowana przez Hansa Zimmera bardzo poruszająca.Co do roli Fassbendera-rewelka koleś jest niesamowity choć wydaje sie żę nie dano mu sie na maksa
popisać swoimi umiejętnościami aktorskimi.Co do głównej roli , no cóż nie była to perfekcja.7/10

ocenił(a) film na 10
kozik26

Moim zdaniem to właśnie Chiwetel Ejiofor pokazał klasę, nigdy bym się nie spodziewał po osobie którą widzę pierwszy raz w filmie (i dotego główna rola) że sobie tak znakomicie poradzi. Film był poruszający,dramatyczny, chwilami śmieszny. Dla mnie zasłużony Oskar.