PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10033145}

Znowu w akcji

Back in Action
2025
5,3 12 tys. ocen
5,3 10 1 11548
3,9 11 krytyków
Znowu w akcji
powrót do forum filmu Znowu w akcji

Wtórne, nieśmieszne. Matoł który zrobił ten film uważa że Czeczeńcy i Bialorusini mówią po polsku. Dramat, nędza i intelektualne dno. Szkoda czasu.

Balum_balum

jeszcze ten scenariusz z tłumacza xd bikes przetłumaczone na rowery kiedy chodziło o motocykle

ocenił(a) film na 6
Balum_balum

Wielu Rosjan mówi po polsku. To tzw. agenci-śpiochy

Balum_balum

Przyszłam tu po to, żeby napisać taki sam komentarz. Tak się złożyło, że zaraz po tym chłamie włączyłam sobie "Outside the wire", a tam "wojna domowa w Europie wschodniej" więc chyba wygląda na to, że Amerykanie zidiocieli już doszczętnie jeżeli chodzi o geografię.

Balum_balum

Podobno nie ma Czeczeńców i Białorusinów, ale są Białorusini zwani Czeczeńcami. I oczywiście mówią po polsku, bo dlaczego nie. Inteligencja scenarzystów coraz bardziej zaczyna mnie fascynować.

Balum_balum

Baltazar Gor miał wpisaną w paszporcie(lub czymś podobnym) narodowość Polską.

Balum_balum

Intelektualnym dnem to takie filmy są z reguły. Gadanie przez Czeczeńca po polsku to pikuś w porównaniu z bzdurami typu stanie na schodach, żeby dać się zastrzelić. A to naprawdę jest norma. Te filmy w ogóle nigdy nie są logiczne, tylko stekiem bzdur.

ocenił(a) film na 1
Balum_balum

Dno. Omijać szerokim łukiem. Film dziecinny. Bohaterowie odrealnieni i nienaturalnie naiwni. 1/10. Rola Diaz - chyba najgorsza w jej karierze. Nie marnujcie czasu na to dziadostwo. Zostaliście ostrzeżeni.