Znowu w akcji

Back in Action
2025
5,3 12 tys. ocen
5,3 10 1 12090
3,9 10 krytyków
Znowu w akcji
powrót do forum filmu Znowu w akcji

I co się stalo z twarzą Cameron Diaz?

ocenił(a) film na 6
anna_butcher

Fakt mogli zrobić napisy i oryginalnego lektora w tych scenach. Co do Cameron to Ona ma już swoje lata. W tym roku będzie miała 53.

anna_butcher

Na te lata to i tak wygląda świetnie, dziwi mnie że wróciła do grania w filmach bo mówiła że już więcej nie zagra.

ocenił(a) film na 6
Ricky79

Sa 2 opcje. 1 że po prostu się za tym stęskniła, druga że przybrakło hajsu

damkola

Akurat hajsu to ma mega dużo bo akurat sobie poczytałem trochę o niej jak jest obecnie ;) jedynie zastanawiam się jak to ona urodziła dzieci w wieku 46 i 52 lata ???

Ricky79

Jak urodziła pytasz.... 2 sztuki dzieci urodziła jej surogatka, to jest w USA legalne, choć dość kosztowne.

agabar

Szkoda dzieci jak dorosną i dowiedzą się jak zostały de facto "wyprodukowane" za hajs przez obcą matkę. Druzgocące dla tożsamości i samostabilności. Depresja i samo b gwarantowane. Kryzys zdrowia psychicznego będzie się tylko rozpędzał. Technologia zbliża społeczeństwo do punktu krytycznego. Ciekawe tylko czy będzie jakiś spektakularny collapse czy też po prostu znikniemy za 20 lat jak Korea Południowa.

None200

oho nostradamus sie znalazł, to że Korea się zmaga z kryzysem starzenia społeczeństwa i niechęcia młodych do zakładania rodzin nie znaczy z automatu że za 20 lat zniknie z mapy XD - jeden z najbogatszych krajów Azji, 5-ta armia na świecie, ale tak wg jakiegos nołnejmowego eksperta od wszystkiego już po nich, naród skazany na wymarcie xD

anna_butcher

Jak chcesz mogę wyjaśnić pojęcie czasu.

ocenił(a) film na 3
anna_butcher

Nic, niezmiennie jest brzydka

anna_butcher

Baltazar Gor miał w paszporcie narodowość Polską wpisaną. Więc wszystko ok.

anna_butcher

Przecież to Cameron. Zawsze tak wyglądała. W filmie wygląda za gładko jak na wiek, ale wygląda świetnie.

alistair80

Pięćdziesięciolatki wyglądają inaczej.