Czy ten film to jakaś kolejna część Zombie Strippers? Jeśli tak to zapowiada się ciekawie.
Nie jest. Badziew okrutny - ani smieszne, ani straszne. Przez pierwsze pol filmu zdziry-striptizerki kloca sie ze zdzirami-prostytutkami.
Kiedy juz cos zaczyna sie dziac charakteryzacja, "gra aktorow", choreografia bijatyk oraz teksty i rozwiazania akcji po prostu siadaja. TOTALNIE! Nie ogladajcie tego filmu - 80 minut z waszego zycia przepadnie bezpowrotnie. Nawet ja, wielki fan zombie, nie wytrzymalem tej sieczki. Baniak boli gdy sie patrzy, co na ekranie banda idiotow wywija. Aktorzy powinni sobie zrobic operacje plastyczne bo po tym filmie kazdy ich smiechem zabije.
Ale filmy klasy B czasem potrafią być właśnie dobre przez swoje wady. Hmmm nie wiem jak będzie z tym filmem, ale Zombie Strippers! był do obejrzenia.
niestety Saladyn ma rację, jest to straszny gniot.
nie jestem w stanie wymienić, ani jednego pozytywu :/
Zombie Strippers mnie urzekło, a ten film jest po prostu dramatyczny.
zdecydowanie odradzam i daję 2/10
aaa, i ten film nie ma nic wspólnego z Zombie Strippers (no poza tym, że są striptizerki i zombie), nie jest to żadna kontynuacja
ale nie rozumiem. przeciez zombie strippers! ma rok wydania 2008 a zombie zombie zombie 2007. to ja mozecie mowic ze jest to kontynuajca? skoro wtedy jeszcze zombie strippers nie bylo?
TE FILMY NIE MAJA ZE SOBA NIC WSPOLNEGO. Poza trzema rzeczami: glupie szmaty, zombie, ogolny idiotyzm.