Zostań

Stay
2005
7,2 72 tys. ocen
7,2 10 1 72389
5,9 22 krytyków
Zostań
powrót do forum filmu Zostań

Zostałem...

ocenił(a) film na 8

Nie piszcie więcej postów typu: "Czy ktoś może mi wytłumaczyć, o co chodziło w tym filmie?". Wyjaśnienia nie mają sensu. Samemu trzeba to zinterpretować. Osobiście jednak ciężko wyrazić mi własne zdanie. Jednak film bardzo mi się podobał. 9/10

ocenił(a) film na 8
daf

Aha, zapomniełem dodać o rewelacyjnych zdjęciach i świetnym wykonaniu technicznym... ;) Ogląda się bardzo dobrze...

ocenił(a) film na 10
daf

Oglądałes film w kinie, czy sciagales z neta?

ocenił(a) film na 8
Mona

Niestety, nie miałem okazji oglądać go w kinie... ;( Jak tylko pojawi się w moim mieście (jeżeli się pojawi) nadrobię zaległości...

ocenił(a) film na 10
daf

W moim miescie tez nie grają :(, a z neta tak dlugo mi sie sciąga, bo duzo osob jest jeszcze w kolejce, ze nie wiem co zrobie

daf

Sorka mozesz powiedzi skad zassales film?THX za info

xmagik

hej! ja właśnie przed chwilką obejrzałam pierwszą połowę tego filmu i czekam aż ściągnie mi się druga, ściągam z Emule.Dobry film, jeszcze nie wiem do końca o co tutaj chodzi i nie mogę sie doczekać dalszej części. Myśle, ze ten film da mi cos do zastanowienia..., zobaczymy jak ja go sobie sama zinterpiretuje..

ocenił(a) film na 8
xmagik

http://www.osloskop.net/r/20523.html [www.osloskop.net/r/2052 ...]
Tu znajduje się plik w jednym kawałku (na 1CD), w dobrej jakości... ;) Pozdrawiam i zachęcam do oglądania.