PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837065}

Zwarcie

Jolt
2021
5,5 5,0 tys. ocen
5,5 10 1 4989
3,2 8 krytyków
Zwarcie
powrót do forum filmu Zwarcie

Absolutnie nie sugerować się ocenami krytyków z filmweb ! - no bo jak można ten film oceniać na 2 czy 3? Jeżeli zaakceptujemy tą konwencję w jakiej ten obraz jest utrzymany i nie będziemy się nastawiać na kino akcji "na serio" to czeka nas bardzo przyjemny seans - ja bawiłem się całkiem dobrze.Jest w tym filmie świetny humor,są dialogi z "jajcem" - szczególnie niektóre kwestie wypowiadane przez główną bohaterkę mnie rozwaliły oraz jest zjawiskowa jako blondynka Kaśka w głównej roli - bosko kobieta tu wygląda - hahahaha.Szczerze polecam - tak powinno wyglądać typowo komercyjne rozrywkowe kino akcji.

ocenił(a) film na 1
kleju30

To proste. Jeżeli film jest niskobudżetowy lub klasy B to można wiele wybaczyć, ale od ambitnego kina A z wysokim budżetem i znaną obsadą możemy wymagać odrobiny szacunku dla widza. Stąd dałem pierwszą pierwszą w tym roku "1".

ocenił(a) film na 7
mates_z

Od kiedy to lekka komedyjka akcji ma być "ambitnym kinem"? Coś ci się gatunki pomyliły.

ocenił(a) film na 7
kleju30

ja sie usmialam rowno przez caly film swietny byl haha cos troche jak adrenalina ze stathamem pojechany na wesolo haha tak jak mowisz jak sie zaakceptuje styl filmu to mamyt cos fajnego z jajem na wieczor :)