Przejrzałam filmy, które chcesz obejrzeć i muszę Ci powiedzieć, że oglądałam ,,Grease''. Wcale mi się to nie podobało. Być moze dlatego, że nie przepadam za musicalami. ,,Zakochana złośnica'' była nawet OK.
a znalazłaś już odpowiedź na Twoje pytanie? bo ja wpisałem kilka nazwisk z obsady, zobaczymy czy były słuszne :) pozdrawiam
Hmm.. przyznam się od razu, że strzelałam.. A wierzysz w to, że wygrasz? Ja jedyne co wygrałam to golfa już jakieś 20 razy, a i tak go nie dostałam :) Te konkursy są raczej żeby zabić czas. Ale.. powodzenia :)
ja też strzelałem ale nie liczę na to, że coś wygram :) raz dostałem maila, że dostałem się dalej i czekają na mnie bilety do multikina, trzeba było wysłać maila tyle, że liczyła się kolejność i nie zdążyłem... :) również życzę Ci powodzonka w konkursach, jak coś to służę pomocą :p
Myślę, że w większości konkursów liczy się kolejność. No bo komu chce się czytać wszystkie odpowiedzi? Dziękuję :)
Oj.. nie tylko Tobie... A oderwać się od niego jest trudno. Chyba, że ma się ciekawsze zajęcia niż komputer :D
Noo.. Oglądałam dzisiaj ,,Dom woskowych ciał'' Nawet ok. Ale zdemotywowało mnie słowo ,,kurde'' przy wyjmowaniu strzały z ramienia. Kto normalny po czymś takim mówi tylko ,,kurde''?
:) no raczej nikt... ale jeśli oglądałaś z lektorem to normalne, dlatego czasem wolę z napisami, co nie przetłumaczą to sama zrozumiesz :) Ja dzisiaj oglądałem "Uczeń czarnoksiężnika" i nawet nawet, da się obejrzeć, oglądałem dlatego, że gra tam Nicolas Cage a lubię z nim filmy, zresztą dzisiaj w tv też z nim chyba jakiś leci.
No właśnie lektor jest do bani, ale innej wersji nie znalazłam. ,,Uczeń czarnoksiężnika''? Miałam to zamiar obejrzeć, ale jakoś mam słomiany zapał. Ja ostatnio miałam fazę Ralpha Fiennesa. Jakoś go polubiłam. Może przez Lorda Voldemorta?
szczerze mówiąc to widziałem tylko połowę pierwszej części i nie polubiłem "Harrego" :) ale Ralph jest niezłym aktorem, to trzeba przyznać, mi się podobał w "Czerwonym smoku". Co do "Ucznie czarnoksiężnika" też go długo odkładałem ale ujdzie, dobrze się go ogląda
To ,,Zbuntowany anioł''. Pamiętam jak byłam mała i oglądałam to z siostrą.. Ahh.. tamte czasy były świetne. Tęsknię za nimi..
A, pamiętam pamiętam :) ale nie oglądałem zbytnio :) no to leciało z 10 lat temu, z mojej młodości to pamiętam, że lubiłem "Cudowne lata", no ale to już dawno dawno temu było, gdy ja byłem mały... :)
10 lat temu? Miałeś niezłe wyczucie :D ,,Zbuntowany anioł (Muñeca brava) – telenowela argentyńska; emitowana w Polsce przez telewizje: Polsat (2000–2001, 2004–2006) i TV 4 (2002–2003).'' Co Ty! Ja nadal jestem młoda :)
Chciałem wysłać Ci prywatną wiadomość ale się nie da... więc napiszę tu: Szczęśliwego nowego roku! ;)
Ja też chciałam kiedyś, ale wyszło mi to samo co Tobie. Dziękuję :) Nie powiem ,,Nawzajem'' tylko - Szczęścia i spełnienia marzeń w nowym roku! :) No i wygranych konkursów Ci życzę!