Zwierzogród 2

Zootopia 2
2025
8,1 517  ocen
8,1 10 1 517
7,5 2 krytyków
Zwierzogród 2
powrót do forum filmu Zwierzogród 2

mam nadzieje ze w Filmie w kinach pojawią się starzy aktorzy głosowi jak w Zwiastunie 2# bo ten był rewelacyjny

Mary_niszczyciel

Przecież w zwiastunie #3 jest normalnie Kamińska i Domagała

Dubbingorozec

Może masz rację tylko aktorzy nie przyłożyli się ani do dialogów ani do głosów, całkowicie inne głosy niż w zwiastunie 2#

Mary_niszczyciel

Pamiętam jak wychodziła pierwsza część to wszyscy narzekali na polski dubbing w zwiastunach a potem w filmie był kozak, więc nie ma co się źle nastawiać

Mary_niszczyciel

Przecież aktorzy dialogów nie piszą, więc jak się mogli doń nie przyłożyć? ;)

lelen_lis

Normalnie, tak jak aktor w filmie aktorskim, który nie pisze dialogów, może mówić swoje kwestie "robotycznie", bez emocji, być przysłowiowym "drewnem" aktorskim...

Voltix33

No, nie wiem, wszystkie recenzje wychwalają dubbing, pomimo tego, że tym razem jest dużo spolszczeń imion nowych bohaterów, na szczęście, w jedynce Judy nie została Judytą a Nick, np. Nikodemem ;) Teraz, Gary deSnake to Grześ Żmijowiecki ;) Wolałbym, żeby został po prostu Gary.

lelen_lis

Nie odnosiłam się w komentarzu konkretnie do filmu, tylko ogólnie odpowiedziałam, jak aktorzy głosowi mogą nie przyłożyć się do swoich dialogów, jak w podanym tu zwiastunie #3.