PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104525}

Zza światów

From Beyond
1986
5,9 3,4 tys. ocen
5,9 10 1 3446
7,1 14 krytyków
Zza światów
powrót do forum filmu Zza światów

Tylko, że ja TV 4 nie mam. A puszczanie filmów o takiej godzinie... No comments. A obejrzałbym sobie jeszcze raz.

ocenił(a) film na 8
klajsterbelej

Poprawka- o 1:30, nie o drugiej. za krótki, za srótki, za sutki

ocenił(a) film na 6
klajsterbelej

A tam, święta są to się można rano wyspać, a film spoko...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8
klajsterbelej

A ja skomentuje - w TV4 (Polsat) zasiadają popier*oleńcy. Jest to autentycznie jedyny dobry film tego wieczora, a oni dają go o 1:30. Nie wiem czy wytrwam, ale chciałbym obejrzeć, już z powodu samej świetnej koncepcji.

ocenił(a) film na 5
Shape

oj...
Nie obrażać mi tu czwartej odsłony "Belfra", która jest równie dobrym, kiczowatym g... co ten film. ;P

ocenił(a) film na 6
klajsterbelej

30 grudnia o 22.35 też na TV4.Bardziej przyzwoita godzina :)

ocenił(a) film na 7
klajsterbelej

Na tym kanale często właśnie o takiej porze lecą "pokazy przedpremierowe" :) A normalnie film wyemitowany zostaje po paru dniach we wcześniejszych godzinach jak ktoś już tu zauważył..
Klajsterbelej, jak miałbyś smaka na ten filmik w wersji właśnie z telewizji to się odezwij do mnie. Od paru lat już taką kolekcję sobie nagrywam (resztę tytułów możesz znaleść w moich "ulubionych filmach"), w niezłej jakości dvd oczywiście, czasem z własnoręcznie zrobionym, animowanym menu.. Na legalne filmiki (najlepiej nagrane z telewizji właśnie) zawsze chętnie się wymieniam:)

klajsterbelej

No i o co tyle krzyku?! Dziś na tv4 pokazują ten film jeszcze raz. I to o normalnej porze. Ja w święta nie dotrwałem do 1:30, więc nadarza się okazja, by dziś w końcu obejrzeć "Zza światów"

ocenił(a) film na 7
Adam

Cholera! Leciał znowu ten film a nie obejrzałem... A film miażdży!
Nagrał to ktoś może? Napiszcie.

ocenił(a) film na 7
Axel

nagralem se go i dopiero teraz obejrzalem... klasa b, ale da sie obejrzec
;)