PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494092}

xXx: Reaktywacja

xXx: Return of Xander Cage
2017
5,7 29 tys. ocen
5,7 10 1 29408
3,5 13 krytyków
xXx: Reaktywacja
powrót do forum filmu xXx: Reaktywacja

Gibbons powiedział, ze Cage PRAWDOPODOBNIE zginał w trakcie misji w (chyba) Puerto Rico. Wiec o żadnym "zachwianiu" kolejnych części nie ma mowy.

ocenił(a) film na 6
PIOTREKPK19

a ten filmik widziałeś?
http://www.youtube.com/watch?v=O48rLcHu2Yc&feature=related

ocenił(a) film na 1
Majk3

A skąd to wzięte?

ocenił(a) film na 6
PIOTREKPK19

znalazłem na youtubie. nie wygląda mi na fake'a.

ocenił(a) film na 5
Majk3

fake, aż miło patrzeć :D

mor84

OMG ale fake

ocenił(a) film na 4
ToPewnieJa

fake jak cholera. gibbons mowi że zginał na bora bora. ale nie ma potwierdzenia ( trup) wiec mógł to wszstko uknuć i wystąpi w 3 części jak gdyby kigdy nic

Majk3

albo fake albo to coś podobnego jak w xxx 2 tak jak ze śmiercią gibbonsa wyreżyserowali

ocenił(a) film na 10
PrzemekBorczuk

Z tą śmiercią gibbonsa to był odzielny filmik? Bo przejżałem na YT końcówke 2 częsci z ciekawosci i nic nie było o smierci gibbonsa, nawet po napisach koncowych. A gdzie ten filmik mozna zobaczyc?

Pijany_Mistrz

Wiem że stary post ale odpowiem. Śmierć Gibsona była upozorowana w 2 drugiej części przez tą złą postać ( nie pamiętam już jak się nazywali bo dawno nie oglądałem). Gibson i cała jego stara załoga zostali porwani i główny łotr chciał na nich zrzucić całą winę zamachu na prezydenta. Później został uratowany przez xXx.

To żaden oddzielny film, trzeba po prostu obejrzeć jeszcze raz 2 część i będziesz wiedzieć o co chodzi.

ocenił(a) film na 6
Majk3

ten film był w materiałach dodatkowych na płycie z pierwszym XXX wydajen w dwupaku z drugim. Wiem bo mam tą płytę i tam widziałem to po raz pierwszy :) Nie jest to jednak oficjalna wersja, mimo że zrobiona przez producentów filmu (ta dziewczyna czekająca na Xandera to przecież ta laska co chciała zrobić o nim grę komputerową!), bo później jest mowa, że Xander zginął na Bora Bora. Jest możliwe, że zrobią nowego XXX pomiędzy obydwoma filmami albo że po prostu Xander został porwany czy cuś :D

bjkas

aaaaaaaaa

Majk3

pfff to jeszcze nie znaczy ze on zginal. glowny bohater jest niezniszczalny :P

użytkownik usunięty
Majk3

Co to ku** za filmik ?

ja go oglondałem

ja go oglondałem

ocenił(a) film na 10
Majk3

Widziałem ten filmik dawno temu. Z tego co pamiętam, jest on zrobiony przez fanów. Więc w The Return of Xander Cage nie będzie nawiązania do tego filmiku. To nawet nie był Vin Diesel, tylko jakaś inna łysa pała :P

PIOTREKPK19

On zginął na Bora-Bora (tak mówi Gibbons) ale on też niby zginął w 2 częsci ale potem się okazało że żyje więc pewnie tak samo będzie z Xanderem . Vin Diesel był 100000000 razy lepszy w roli XXX niż Ice Cube

ocenił(a) film na 6
ferrari123

Racja, z Cubem sie ogladac nie dalo teog filmu ;/ ... nawet ten nowy "Ride Along' z nim ledwo daje rade, gdyby nie pocieszny Kevin Hart ;D

PIOTREKPK19

Tak właściwie to może nie był xander bo jak by można było tak zrobić boom aby kawałek szyji z uszami odleciał i się spalił to nie logiczne no ale zobaczy co oni tam pokobinowali gdy ten film wejdzie do kin

PIOTREKPK19

Wie ktoś czy w filmie będzie Ice Cube? dla mnie w XxX 2 zagrał lepiej niż Vin w 1 ;p i dwójka ogólnie lepsza.

ocenił(a) film na 6
PIOTREKPK19

Odsyłam do sceny w drugiej części gdzie Vin Diesel śpi ze strzałką usypiającą w szyi na tylnym siedzeniu helikoptera którym właśnie wyrwali Ice Cube'a z więzienia.

Ice Cube wskazując na Vin'a Diesel'a - And who's that guy?
Samuel L. Jackson - A civilian contractor.

zioming

to była czenc pierwsza

PIOTREKPK19

Film wyjdzie, Vin Diesel na swoim facebooku wstawił zdjęcie z podpisem return to Xander .

PIOTREKPK19

oglondałem filmik jak zginoł.Ale może on zginie na samym końcu